9 °C Argos, GR
28 Μαρτίου, 2020

NEA
Ζούμε στο Τατουλιστάν…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου Αποχώρησε ο Δ.Καμπόσος από κοπή πίτας λόγω της παρουσίας του Γ.Γκιόλα Παίρνει κεφάλια η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο- Ο Σιδέρης από τους τρεις πρώτους… Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Χρονόπουλος, κατεβαίνει ο Π.Χρηστίδης; Το παραμύθι Πετράν αυτή τη φορά δεν έχει δράκο, έχει Παναγιώτη Νίκα Κορονοϊός: Εξετάζεται η ένταξη και των επιστημόνων στα 800 ευρώ αντί της κατάρτισης Στους 728 οι νεκροί στη Νέα Υόρκη – Αναβάλλονται για τον Ιούνιο οι προκριματικές εκλογές των κομμάτων Π.Ψυχογυιός: Επιστημονικές ομάδες – Ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι πολίτες β κατηγορίας Δήμος Ερμιονίδας: Οδηγίες για την εκτύπωση “Βεβαίωσης μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων ζώων” Κορονοϊός: Μέτρα ελάφρυνσης της ΔΕΗ για τους καταναλωτές

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης: Η παραγραφή των αδικημάτων

Ο θεσμός της παραγραφής υπάρχει σε όλα τα δικαιοπολιτικά συστήματα του Δυτικού κόσμου και μέχρι σήμερα δεν έχουν εγκαθιδρυθεί άλλα ορθότερα.
Οι Δικαστικές αποφάσεις είναι σεβαστές και εν πολλοίς ορθές ακόμα και όταν το περί δικαίου αίσθημα του Δήμου μας μένει ανικανοποίητο.
Τα αδικήματα που σχετίζονταν με τα απολεσθέντα 70.000 Ευρώ περίπου των Σχολικών Επιτροπών κρίθηκαν παραγραμμένα.
Αποδείχθηκε ότι οφείλουμε να παρακολουθούμε στενότερα και συχνότερα τα οικονομικά του Δήμου, των σχολικών επιτροπών και εν γένει των νομικών προσώπων που εποπτεύονται από εμάς.
Ο αγώνας για την επιστροφή των οφειλομένων χρημάτων δεν έχει τελειώσει για εμάς.
Θα καταβληθεί κάθε νόμιμη προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση.
Οφείλουμε να ελέγξουμε το παρελθόν και να διασφαλίσουμε το μέλλον.
Το αίτημα της δημοκρατίας μένει ανεκπλήρωτο χωρίς την διαφάνεια του δημόσιου πράττειν.
Η Ελλάδα, ο Δήμος και ο καθένας μας χωριστά έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα της εσφαλμένης νοοτροπίας που επιτήδεια εισφέρθηκε.
Εμείς πιστοί σε όσα προεκλογικά εξαγγείλαμε, καθημερινά δηλώνουμε με τις πράξεις μας ότι θα απαιτήσουμε και εν τέλει θα πετύχουμε χρηστή διαχείριση και ειλικρινή άμεσο έλεγχο σε όλο το φάσμα των ενεργειών του Δήμου.
Η δημοτική μας παράταξη ‘’Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’ θα προχωρήσει στις δικαστικές εκείνες ενέργειες ώστε να αναζητηθούν οι ευθύνες από όσους ενεπλάκησαν και δεν προέβησαν έγκαιρα και έγκυρα στην διασφάλιση του δημόσιου χρήματος της Πόλης μας.
Καλούμε το Δήμο έστω και τώρα να διεκδικήσει αστικά την επιστροφή των χρημάτων από όσους είτε τα καταχράστηκαν είτε και δεν φρόντισαν να τα διεκδικήσουν μέχρι και σήμερα.

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης
                                            

                                             Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ‘’Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’’

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Γκιόλας: εγκρίθηκε ποσό 5,7 εκατομ. ευρώ στους τρεις Δήμους της Αργολίδας για τις ζημιές από τον “Ζορμπά”

Ο Βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας ενημερώνει πως υπογράφηκαν χθες από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστο Σπίρτζη οι εγκρίσεις για τις πιστώσεις που διατίθενται στους Δήμους: α) Άργους Μυκηνών, ποσού 3.500.000€, β) Ερμιονίδας, ποσού 1.100.000€ και γ) Επιδαύρου ποσού 1.100.000€. Τα ποσά αυτά αφορούν την υλοποίηση των έργων “Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών […]

Τον Ιούνιο το καρναβάλι της Πάτρας-Αναβολή των εκδηλώσεων και στο Ναύπλιο

Την χρονική μετακίνηση για τον Ιούνιο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πάτρας μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την αναβολή όλων των εκδηλώσεων του τριημέρου. Την αναβολή των εκδηλώσεων του τριημέρου ανακοίνωσε με δελτίο τύπου και ο Δήμος Ναυπλιέων .Ακύρωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων