34 °C Argos, GR
12 Ιουλίου 2020

Ανδρέας Πουλάς: Δεν αναμετριέστε με τον ΣΥΡΙΖΑ  πια, αλλά με το μέλλον της χώρας και με τις μεγάλες προσδοκίες των πολιτών (video)

O Ανδρέας Πουλάς ως Ειδικός Αγορητής κατά την 4η ανάγνωση των από 13.4.2020 και 1.5.2020 ΠΝΠ για τα «μέτρα αντιμετώπισης των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού» στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής συνοψίζοντας τα συμπεράσματα του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

 

  • Η πανδημία του κορωνοϊού δοκιμάζει τον πλανήτη, την κοινωνία και τους λαούς. Αποτελεί πρόκληση ετοιμότητας και σχεδιασμού.
  • Φαίνεται ότι δεν υπάρχει σχέδιο για την οικονομική ανάκαμψη .Ούτε υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.
  • Ως προς τον τουρισμό που συνιστά την βαριά μας βιομηχανία, δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός καμία στρατηγική. Ο ΕΟΤ έχει υποβαθμιστεί σε μία αργόσυρτη δημόσια υπηρεσία.
  • Αποφασίσατε το άνοιγμα της Χώρας στον τουρισμό με εξίσου αμφισβητούμενη υγειονομικά διαδικασία, χωρίς τεστ στις πύλες εισόδου και με εμφανή αγωνία να περιορίσετε το μέγεθος της ύφεσης, επιλογή σας που ευχόμαστε να μην οδηγήσει σε νέα έξαρση του ιού με απρόβλεπτες συνέπειες.
  • Ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός της Χώρας αργεί πολύ ακόμα. Παρόλη την διαφήμιση του έργου του Υπουργείου Ψηφιακής Ανασυγκρότησης, στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα είναι λίγα.
  • Σχεδιάζετε μία δαιδαλώδη και αδιαφανή διαδικασία αξιοποίησης των δωρεών για τον εκσυγχρονισμό του ΕΣΥ.
  • Χρησιμοποιείτε την αφορμή της πανδημίας για να προχωρήσετε σε παντός είδους διευθετήσεις, τακτοποιήσεις, εξυπηρετήσεις και για τη δημιουργία ενός στρατού ημετέρων που είναι όμηροι των κυβερνητικών προθέσεων
  • Οι πολίτες περιμένουν πολύ περισσότερα από την κυβέρνηση σας. Η πανδημία είναι δοκιμασία υψηλών προσδοκιών και μαραθώνιος απαιτήσεων για μία κοινωνία που βγαίνει από μία δεκαετή κρίση, προκειμένου να μπει σε μία άλλη (με μία ακόμα σοβαρότατη εθνική κρίση να εξελίσσεται στα σύνορά μας).
  • Θέλουμε από την κυβέρνηση σας ειλικρίνεια και λόγια σταράτα. Αυτό περιμένουμε από εσάς και όχι επικοινωνιακά σόου, χειροκροτήματα και φανφάρες.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας για το θάνατο του Δημήτρη Σφυρή

Περίληψη της υπ’ αρ. 70/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας, με την υπ’ αρ. 70/2020 απόφασή του με θέμα: «Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του τέως Δημάρχου Δήμου Ερμιονίδας, εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου κι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημητρίου Σφυρή», αποφάσισε ομόφωνα τα εξής: Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και […]

Ποιός επιχειρηματίας από το Ναύπλιο είναι ο πέμπτος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Στο χθεσινό μας ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα, πέρα από τους σίγουρους (Ανδριανός, Παναγιωτοπούλου, Ταντάρου-Κρίγγου και με μεγάλες πιθανότητες ο Σπύρος Ρομποτής) σημειώναμε δυο ονόματα ως υποψήφιους για την πέμπτη θέση, τους Κώστα Κατσαρό και Τάσο Γαννώση. Ομως τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα […]