17 °C Argos, GR
9 Απριλίου, 2020

Γιάννης Μανιάτης στην τηλεόραση του ALPHA: «Το Κίνημα Αλλαγής, αυτόνομο, διεκδικεί ισχυρή εντολή για να είμαστε μετεκλογικά ο ρυθμιστικός παράγοντας» (videos)

Στις προκλήσεις της Τουρκίας, στο μεγάλο πρόβλημα της Αργολίδας και στο ενδεχόμενο μετεκλογικών εξελίξεων, αναφέρθηκε σήμερα σε εκπομπή της τηλεόραση του Alpha, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, η Ελλάδα έχει με το μέρος της το Διεθνές Δίκαιο και πρέπει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας τόσο στην Τουρκία όσο και στους συμμάχους μας, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση. Αναφερόμενος στην Αργολίδα, τόνισε, ότι το έργο του Αναβάλου θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς ενώ υπήρχαν οι εγκεκριμένες περιβαλλοντικές μελέτες, όπως και η χρηματοδότηση, δεν έκανε τίποτα, όπως ακριβώς δεν έκανε τίποτε και για το Δίκτυο Φυσικού Αερίου Πελοποννήσου. Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετεκλογικών εξελίξεων τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι μια αυτόνομη παράταξη, που θέλει ισχυρή εντολή από τους πολίτες, ώστε να είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας.

Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:

►Η Τουρκία προκαλεί, καταπατά βασικές αρχές του διεθνούς δικαίου, δείχνει γενικό εκνευρισμό προ των εκλογών της, την πτώση της λίρας και τον εξοβελισμό της από τα F35.
Εμείς έχουμε με το μέρος μας το διεθνές δίκαιο, τις συμμαχίες σε επίπεδο ΕΕ και ΝΑΤΟ και την αποφασιστικότητα κ ψυχραιμία να στείλουμε το μήνυμα στον Ερντογάν ότι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι

Δείτε εδώ το σχετικό video

►Ανάβαλος, το μεγάλο πρόβλημα της Αργολίδας. Επενδύσαμε μέσα στην κρίση 25.000.000€ για την επέκταση του έργου. Ως Υπουργός Περιβάλλοντος ανέθεσα κι ενέκρινα όλες τις περιβαλλοντικές μελέτες επέκτασης και διασφάλισα τα χρήματα για την υλοποίηση του έργου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα, δεν διέθεσαν τα χρήματα, δεν προχώρησαν τα έργα που είχαμε αναθέσει.
Τα ίδια και για τον αγωγό Φυσικού Αερίου Πελοποννήσου. Κατασκευάσαμε τον αγωγό, νομοθετήσαμε η ΔΕΠΑ να δημιουργήσει Εταιρία Διανομής Αερίου, βρήκαμε τα χρήματα. Η κατασκευή του δικτύου έπρεπε να έχει γίνει το 2016 – 17 και ακόμα δεν έχει καν προκηρυχθεί. Η κατά 40% μείωση του ενεργειακού κόστους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που θα μπορούσαν να έχουν, ακόμη δεν υπάρχει.

Δείτε εδώ το σχετικό video

►Είμαστε μια αυτόνομη παράταξη, θέλουμε ισχυρή εντολή από το λαό να είμαστε ο ρυθμιστικός παράγοντας. Ώστε να δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών και με προοδευτικό πρόσημο, να παρθούν οι όποιες αποφάσεις μετά τις εκλογές.

Δείτε εδώ το σχετικό video

Περισσότερα Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Για τις εξελίξεις στα θέματα Δημόσιας Υγείας και για τα μέτρα στήριξης της Οικονομίας ενημέρωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Πρωθυπουργός τόνισε στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς, το κράτος, τους δημόσιους λειτουργούς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παράλληλα επεσήμανε πως αποδίδει πολύ μεγάλη […]

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου: Καμία απάντηση από την Περιφέρεια

Καμία ουσιαστική απάντηση για τα οξυμένα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων της Πελοποννήσου, δεν έδωσε η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Από νωρίς, συγκεντρώθηκαν αγρότες από την Πελοπόννησο, ύστερα από το κάλεσμα της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη […]