9 °C Argos, GR
Μάρτιος 23, 2019

Δημήτρης Κωστούρος: Ο προϋπολογισμός του 2019 απόδειξη σταθερότητας, ανάπτυξης και προοπτικής

Εγκρίθηκε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο προϋπολογισμός εσόδων – δαπανών οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιεων Δημήτρης Κωστούρος χαρακτήρισε ρεαλιστικό και έντιμο το προϋπολογισμό και μεταξύ άλλων είπε : » Με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας και με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης προς τους συνδημότες μας παρουσιάζουμε τον προϋπολογισμό του 2019 με αναπτυξιακή πολιτική, αλλά και με κοινωνικό χαρακτήρα.
Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό έργων, μικρών και μεγάλων και με απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και την καθημερινότητά του, την πόλη και φυσικά το δημόσιο χρήμα.

Με επίμονη προσπάθεια και σκληρή δουλειά όλων, και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών του δήμου, αλλά και τους αιρετούς που καθημερινά δουλεύουν για την όλο και περισσότερο βελτίωση και πολύπλευρη ανάπτυξη της ζωής των δημοτών, καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε το δήμο, να μην επιβαρύνουμε οικονομικά με αυξήσεις τελών να εξυπηρετούμε τα δάνεια της προηγούμενης δεκαετίας χωρίς να συνάψουμε νέα και συγχρόνως να παρουσιάζουμε έργα υποδομής, έργα καθημερινότητας, να παράγουμε πολιτισμό, να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, να ανεβάσουμε τουριστικά την πόλη μας και όλο το δήμο μας στις υψηλότερες θέσεις και τέλος η κοινωνική πολιτική μας να αγγίζει το άριστα.

Τα στοιχεία που παραθέτουμε σήμερα είναι η καλύτερη και σκληρότερη απάντηση σε αυτούς που με τον απαρχαιωμένο τρόπο της μικροπολιτικής και με ακραία μικροψυχία προσπαθούν αγωνιωδώς να παραπληροφορήσουν τους δημότες όσον αφορά την πορεία των οικονομικών και όχι μόνο.

Προσπερνάμε τέτοιες πολιτικές και συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και δίπλα για να ενημερώσουμε για όλα , όπως είναι και να συνεχίσουμε ακούραστα για την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από το να φτάσουμε το Ναύπλιο και όλο τον Καλλικρατικό Δήμο στην κορυφή που θα ζηλέψει και η πιο προηγμένη πόλη του κόσμου «.

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Μανιάτης στο Athens Energy Forum 2019: «Το Σύνταγμα, η Έξυπνη Ενέργεια, η Κλιματική Αλλαγή»

Στο πλαίσιο του Athens Energy Forum 2019 μίλησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιάννης Μανιάτης. Στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: Θέλω να αναφερθώ σε 4 βασικά σημεία: Α. Τη Συνταγματική Αναθεώρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη Β. Την παγκόσμια πρόκληση για Έξυπνη Ενέργεια Γ. Τις ελληνικές συνθήκες και καταστάσεις Δ. Την Έξυπνη – Βιώσιμη Αγροτική Ανάπτυξη […]

ΗΠΑ: «Άγιος Βασίλης» δολοφόνος – Σκότωσε και έθαψε τα παιδιά του

Τα πτώματα δύο εφήβων βρέθηκαν σήμερα στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους ο οποίος, μέχρι πρόσφατα, εργαζόταν ως «Άγιος Βασίλης» σε ένα πολυκατάστημα, στις νότιες ΗΠΑ. Ο Έλγουιν Κρόκερ, ο οποίος έκλεισε τα 49 ανήμερα τα Χριστούγεννα, καθώς και τρία άλλα μέλη της οικογένειάς του έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για απόκρυψη πτώματος και βαναυσότητα […]