11 °C Argos, GR
28 Ιανουαρίου, 2020

NEA
Ζούμε στο Τατουλιστάν…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου Αποχώρησε ο Δ.Καμπόσος από κοπή πίτας λόγω της παρουσίας του Γ.Γκιόλα Παίρνει κεφάλια η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο- Ο Σιδέρης από τους τρεις πρώτους… Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Χρονόπουλος, κατεβαίνει ο Π.Χρηστίδης; Το παραμύθι Πετράν αυτή τη φορά δεν έχει δράκο, έχει Παναγιώτη Νίκα Πέντε μήνες με Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου “Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2020 – Όλη η πόλη μια σκηνή”  Ο Δημήτρης Καμπόσος για τη διαθήκη Κολιαλέξη και την υλοποίηση της Λυρικής Σκηνής στο Άργος (video) Ο Παναγιώτης Νίκας για την ενδεχόμενη επαναλειτουργία μέρους του σιδηροδρομικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας: Κάποιοι θεώρησαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι περιουσία τους

Επιτυχημένη η παρουσία της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Σημαντική χαρακτηρίζεται η παρουσία της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO, που διεξήχθη στην Τρίπολη από 13 ως 17 Νοεμβρίου 2019.

Η ΠΟΕΕ υποδέχθηκε στο περίπτερό της πλήθος κόσμου και τους ενημέρωσε διεξοδικά. Η παρουσία της στο σημαντικό αυτό γεγονός για την Πελοπόννησο είχε σκοπό να:

  1. Κάνει γνωστή την πρόσφατη ίδρυση της Ομοσπονδίας στις αρχές του τόπου, στο καταναλωτικό κοινό της Πελοποννήσου και βέβαια στους επιχειρηματίες. Πράγματι όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών, οι πολιτικοί, ο Περιφερειάρχης και οι Σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι των Πελοποννησιακών Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι φορέων εκπροσώπησης της επιχειρηματικότητας κατά τόπους, πέρασαν από το περίπτερο της ΠΟΕΕ, ενημερώθηκαν και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της. Μάλιστα, όλοι οι παραπάνω βεβαίωσαν την πεποίθησή τους για το θετικό αντίκτυπο που θα έχει η ίδρυση της ΠΟΕΕ και δέχθηκαν με ενθουσιασμό το άμεσο ξεκίνημα μιας συνεργασίας προς όφελος των μικρομεσαίων της Πελοποννήσου.

2.Να αναδείξει τους Εμπορικούς Συλλόγους-μέλη της και να γνωστοποιήσει το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην τοπική τους κοινωνία. Να δείξει επίσης το θετικό πρόσημο που έχει για την τοπική Οικονομία η ύπαρξη της ΠΟΕΕ.

3. Να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις που εκπροσωπεί να βρουν το δρόμο για ανάπτυξη, με κριτήριο τον εκσυγχρονισμό και την εξωστρέφεια. Πράγματι, οι επαφές που έγιναν χάραξαν σταθερά το δρόμο για συνεργασίες με φορείς που θα δώσουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να αποκτήσουν τα κατάλληλα εργαλεία και την πληροφόρηση, ώστε να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που δίνονται στις παρούσες συνθήκες και στο εγγύς μέλλον.

Η παρουσία της ΠΟΕΕ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO σήμανε την χάραξη μιας πορείας προόδου προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας της Πελοποννήσου.

Οφείλονται συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου για το επιτυχημένο εγχείρημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την ευγενική παραχώρηση του περιπτέρου.

Η διοίκηση της ΠΟΕΕ είναι ξεκάθαρα προσηλωμένη σε δράσεις και ενέργειες που θα αλλάξουν το κλίμα και θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου και μέσω αυτής τη βελτίωση της τοπικής Οικονομίας.

 

Εκ της Ομοσπονδίας

Περισσότερα Άρθρα

Ο Λεμεσού Αθανάσιος, ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις  είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις […]

Παναγιώτης Νίκας: 10 έργα- προτεραιότητα για την άρδευση της Περιφέρειας

“Μας ενδιαφέρουν ως Περιφέρεια τα ζητήματα καινοτομίας στη γεωργία προκειμένου να έχουμε μια ανταγωνιστική γεωργία, καθώς η ανταγωνιστικότητα αποτελεί προϋπόθεση εκ των ων ουκ άνευ για τη βελτίωση της οικονομικής δραστηριότητας. Για τον λόγο αυτό θα συνεργαστούμε με το Κέντρο Καινοτομίας”. Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του στο […]