20 °C Argos, GR
Σεπτέμβριος 18, 2019

Η ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ λέει πως κάνει χορηγία και από την άλλη ζητάει τα λειτουργικά της έξοδα !

Θα μας τρελλάνουν αυτοί από τη ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Από την μια μας λένε ότι έδωσαν 200.000 ευρώ χορηγία για τους δρόμους πολιτισμού που όμως δεν υπάρχει πουθενά καθώς ούτε η οικονομική επιτροπή ούτε το περιφερειακό συμβούλιο έχουν καμμιά απόφαση ότι υπάρχει, και μετά ζητάει 10.000 Ευρώ από την Περιφέρεια  για λειτουργικά έξοδα.

Τελικά, θα μας απαντήσουν σοβαρά: υπάρχουν τιμολόγια τα οποία αποδέχονται για τους δρόμους πολιτισμού ή θα  συνεχίζουν να μας εμπαίζουν;

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 

Με πολύ μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την δήλωση του κ. Αντωνόπουλου, ο οποίος εντελώς αβασάνιστα και προς δημιουργία εντυπώσεων και κλίματος σκανδαλολογίας, εμπλέκει την εταιρεία μας στις προσωπικές προεκλογικές αντιπαραθέσεις του και την εμφανίζει εμπλεκόμενη σε παράνομους και αξιόποινους εναγκαλισμούς.

Η απάντηση στον κ. Αντωνόπουλο για όσα ψευδή και συκοφαντικά προσάπτει στην εταιρεία μας θα δοθεί μέσω των αρμοδίων εισαγγελικών και δικαστικών αρχών στις οποίες θα καταφύγουμε, εάν παραχρήμα δεν ανασκευάσει όσα εκτόξευσε εναντίον της και εναντίον ενός εκ των νομίμων εκπροσώπων της.

Ωστόσο προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού και την αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία, ως εκ της θεσμικής του θέσης, γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει ο κ. Αντωνόπουλος, θέτουμε υπόψιν σας ότι η εταιρία με την επωνυμία «ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΜΚΕ» (DIASTASI: INTERVENTIONS OF SOCIAL INNOVATION), είναι ένα, πολιτικά ανεξάρτητο, κέντρο κοινωνικού προβληματισμού και παρέμβασης που έχει την μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας και σκοπό την ανάληψη δράσεων για την καταπολέμηση της φτώχειας και την άρση κάθε είδους διακρίσεων, την προώθηση της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής, την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων, την αειφόρο αστική και τοπική ανάπτυξη, την ενδυνάμωση και ανάπτυξη του κοινωνικού κεφαλαίου, την ανάπτυξη και υποστήριξη της κοινωνικής και της «πράσινης» οικονομίας, ως και την παροχή και υποστήριξη υπηρεσιών υγείας & κοινωνικής μέριμνας.

Η Διάσταση είναι πιστοποιημένος φορέας πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας από το Υπουργείο Εργασίας που έχει υλοποιήσει και υλοποιεί σε όλη τη χώρα, δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με συγχρηματοδότηση της ΕΕ, ορισμένες εκ των οποίων έχουν αναγνωρισθεί ως Καλές Πρακτικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σε όλες τις περιοχές που δραστηριοποιείται διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανεξάρτητα από προσωπικές σχέσεις, πολιτικές ή άλλες απόψεις και προτιμήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας να συμβάλλει μέσω χορηγίας της στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, άνευ οποιουδήποτε ανταλλάγματος.

Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε αναφορά για τη συμμετοχή της εταιρείας μας στην ανάληψη έργων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση των Δρόμων Πολιτισμού ή τη συμμετοχή μας σε αξιόποινες πράξεις, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι άκρως συκοφαντική και προσβάλλει βάναυσα τη φήμη και αξιοπιστία της, προσβολή για την οποία το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη εάν ο κ. Αντωνόπουλος δεν πράξει τα αυτονόητα και δεν προβεί σε άμεση ανασκευή των αβάσιμων καταγγελιών του εις βάρος της εταιρείας μας.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπόσος: Δώστε αυτοδυναμία στην Νέα Δημοκρατία (video)

» Στις 7 Ιουλίου θα ψηφίσουμε για να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δώστε αυτοδυναμία στην Νέα Δημοκρατία, τώρα είναι η ώρα. Θερμή παράκληση σε όλους, κολυμπήστε κοντά στους ναυαγοσώστες στις παραλίες μας». Αυτά και άλλα πολλά από τον Δήμαρχο ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο στο εβδομαδιαίο μήνυμα του που ακολουθεί:    

Τα γεγονότα σαν σήμερα 16 Ιανουαρίου, στην Ελλάδα και τον Κόσμο

1707 Το Σκωτσέζικο Κοινοβούλιο επικυρώνει την ένωση της Σκωτίας με την Αγγλία, που θα δημιουργήσει τη Μεγάλη Βρετανία. 1920 Αρχίζει η Ποτοαπαγόρευση στις ΗΠΑ. 1972 Η ταχεία αμαξοστοιχία «Ακρόπολις Εξπρές», προερχόμενη από το Μόναχο, συγκρούεται μετωπικά με επιβατική αμαξοστοιχία («πόστα»), προερχόμενη από την Αθήνα, μεταξύ των χωριών Δοξαρά και Ορφανά της Λάρισας, με αποτέλεσμα 17 […]