18 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2020

Η προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου:

1.-  Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η υπ΄ αριθ. πρωτ.: 2232.1/43535/2019/11-06-2019 Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 (ΑΔΑ:Ρ4ΑΒ4653ΠΩ-ΥΒΡ).

2.- Σύμφωνα με την παράγραφο 2.2 (Γνωμοδότηση Υγειονομικής Επιτροπής), οι υποψήφιοι/ες παραπέμπονται για εξέταση στις κατά τόπους ΥΕΑΝΕΘ με την ίδια διαδικασία που ισχύει για τους απογραφόμενους ναυτικούς δηλαδή με παραπεμπτικό της πλησιέστερης στον τόπο κατοικίας τους απογράφουσας αρχής (Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Ν.ΕΡ. 1ο ή Λιμενικής Αρχής). Οι δαπάνες υγειονομικής εξέτασης των υποψηφίων, βαρύνουν τους/τις ίδιους/ίδιες και οι σχετικές υποχρεώσεις τους καθορίζονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Οι γνωμοδοτήσεις των ΥΕΑΝΕΘ είναι οριστικές και ανέκκλητες.

3.- Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΄΄Ε΄΄ της εν θέματι Προκηρύξεως υπάρχει Πίνακας Ενεργών Υγειονομικών Επιτροπών Απογραφομένων Ναυτικών & Εργατών Θαλάσσης (ΥΕΑΝΕΘ) κατά την ημερομηνία έκδοσης αυτής.

4.- Υπενθυμίζεται ότι στους Νομούς  Αργολίδας-Αρκαδίας δεν λειτουργεί ΥΕΑΝΕΘ. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι/ες που διαμένουν όμως στους ανωτέρω νομούς παραπέμπονται με παραπεμπτικό της πλησιέστερης στον τόπο κατοικίας τους απογράφουσας αρχής (εν προκειμένω  το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ) εφόσον προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

α. Ακτινογραφία θώρακος από κρατικό νοσοκομείο συνοδευόμενη υποχρεωτικά μετά

ιατρικής γνωματεύσεως,

β. μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία διαστάσεων 3,5 *4,5 cm ,

γ. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,

δ. Διπλότυπο είσπραξης ΔΟΥ ποσού 41,17 € στον Α.Λ.Ε. 1450189001 ή μέσω ηλεκτρονικού

παραβόλου στον κωδικό 3036   ,

ε. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄-Βεβαίωση Αναβολής Στράτευσης ή

Απολυτήριο Στρατού (εφόσον είναι κάτοχοι).

5.- Για την εξέταση και χορήγηση γνωμοδότησης από την ΥΕΑΝΕΘ ΚΟΡΙΝΘΟΥ οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να φέρουν και αντίγραφα των ανωτέρω δικαιολογητικών.

6.-   Επισημαίνεται ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους/ες χρησιμοποιούν γυαλιά οράσεως πρέπει απαραιτήτως να τα φέρουν μαζί τους κατά την εξέτασή τους για την οπτική οξύτητα.

7.-  Για οποιαδήποτε πληροφορία τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Υπηρεσίας μας είναι 2752022974 και  2752027022 .

 

Ο Λιμενάρχης  

 

                                                                                                           Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ Χ. Παναγιώτης

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση του Παραρτήματος Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους γεωτεχνικών, εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. κ. Μενέλαος Γαρδικιώτης, […]

Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στο Δήμο Ερμιονίδας

Σε ολόκληρο τον Δήμο Ερμιονίδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αποκαταστάσεις οδοποιίας. Στην περιοχή ΦΟΥΡΝΩΝ, ΛΑΜΠΑΓΙΑΝΝΑ, ΜΠΟΣΚΑΡΙΑΣ και στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιούνται εργασιες για την εξυπηρέτηση των αγροτών, κτηνοτρόφων και κατοίκων. Προτεραιότητα δόθηκε μετά το Ζορμπά για την συγκομιδή του ελαιόκαρπου.