29 °C Argos, GR
Ιούνιος 18, 2019

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και πάλι δήμαρχο Κωστούρο

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει δήμαρχο τον Δημήτρη Κωστούρο. Και θα τον έχει και την  ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Αποθεωτική  υποδοχή επιφύλαξαν χιλιάδες δημότες που γέμισαν την πλατεία Τριών Ναυάρχων στον Δημήτρη Κωστούρο στην κεντρική  ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου δήμαρχου  Ναυπλιέων και επικεφαλής του συνδυασμού Ναύπλιο Επόμενη Μέρα.

Το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε μπροστά στην πλατεία του Δημαρχείου έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα με «φωνές» από όλο το δήμο….προς όλο το Δήμο! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ δυνατή θα συνεχίσει να ξημερώνει με ακόμα μεγαλύτερο πάθος, όραμα και ήθος! Ο κ.Κωστούρος ανέπτυξε την φιλοσοφία του συνδυασμού και τις προτεραιότητες που έχει θέση από την στιγμή που ανέλαβε την δημαρχεία τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η βάση και τα θεμέλια της κοινωνίας, είναι σαν το φυτό που άμα έχει υγιείς ρίζες ευδοκιμεί.Ο δήμος Ναυπλιέων είναι ο τόπος μας, η γη και οι άνθρωποι που πονάμε και αγαπάμε. Δεν είναι απλά ένα μέρος που ζούμε αλλά ένα κομμάτι της ίδιας μας της ζωής.

Η τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας με σκοπό να διασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία.Στην καρδιά όλων των ενεργειών είναι ο πολίτης μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους με βασικές αρχές τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια θέτουμε υψηλούς στόχους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να δώσουμε την προοπτική ανάπτυξης αυτού του τόπου.

Κοιτάμε μόνο μπροστά και ενωμένοι. Αντλούμε ενέργεια από το όραμά μας για ένα δήμο Ναυπλιέων που το όνομά του θα συνδεθεί μόνο με θετικές αναφορές και με εικόνες βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.Για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα ως πρόκληση και θα τα μετατρέπει σε ευκαιρίες.

Τι πιο ωραίο για μια Δημοτική Αρχή, απ’ το να μπορεί να κοιτάει τους Δημότες της στα μάτια επιδεικνύοντας έμπρακτα πως ξέρει να τιμάει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντί τους!!! Και μαζί με τη Δημοτική Αρχή αυτή η χαρά να μοιράζεται σε όλους μας που παλέψαμε και καθημερινά παλεύουμε στο πλευρό της για να κάνουμε το Δήμο Ναυπλιέων έναν τόπο για να ζούμε και να δημιουργούμε, προοπτική και ελπίδα για εμάς και τα παιδιά μας.

Η παράταξη μας «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» θέλει και μπορεί ,έχει όνειρα και ελπίδες ,έχει πρόγραμμα και ιδέες, έχει ανθρώπους άξιους και ικανούς να δουλέψουν για το συμφέρον όλων. Έχουμε Όραμα για Όλους. Η επόμενη μέρα θα είναι ξανά μια ξεχωριστή μέρα!

Η παρουσία σας σήμερα έκρινε το αποτέλεσμα, η παρουσία σας σήμερα μας δίνει δύναμη για να κάνουμε την Επόμενη Μέρα ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη.»

Περισσότερα Άρθρα

Στην ¨καραντίνα¨ο Τατούλης και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Μεσσηνίας

Η εικόνα στην κοπή πίτας στο Διοικητήριο μιλάει από μόνη της. Ο περιφερειάρχης μαζί με τους υποψηφίους στις πρώτες σειρές, μετά μια «υγειονομική ζώνη» μερικών σειρών άδειων καθισμάτων και στο βάθος στα τελευταία καθίσματα οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας, οι οποίοι δείχνουν ότι αναγκαστικά συμμετέχουν στην… παράσταση. Η απόσταση που τηρείται αποτυπώνει με ακρίβεια το […]

Παναγιώτης Νίκας:»Δεν μπαίνω στο παιχνίδι των πολιτικών αθλιοτήτων» (video)

Πολλαπλά μηνύματα έστειλε από το Ξυλόκαστρο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας: «Δεν μπαίνω στο παιχνίδι των πολιτικών αθλιοτήτων και δεν απαντώ σε ανθρώπους που τοξινώνουν το δημόσιο βίο με την αμετροέπειά τους!», τόνισε χαρακτηριστικά. Παρακολουθείστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του: