26 °C Argos, GR
8 Αυγούστου 2020

Η “Χοροκίνηση” από το Ναύπλιο το Σάββατο στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cheerleading

Με αυστηρό πρωτόκολλο θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Δεδομένων των συνθηκών και ακολουθώντας με προσήλωση τις οδηγίες των ειδικών αναφορικά με τον Covid-19, το εν λόγω πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί On Tour από τις 18 έως τις 31 Ιουλίου 2020, προκειμένου να υπάρχει όσο το δυνατόν μικρότερη μετακίνηση αθλητών για τη συμμετοχή στους αγώνες.

Τέσσερις περιοχές θα φιλοξενήσουν το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cheerleading 2020:

⤑ Βάρη Αττικής 18-19-20 Ιουλίου (κλειστό γυμναστήριο Βάρης)
⤑ Θεσσαλονίκη 25 Ιουλίου (ΔΑΚ Πολύχνης)
⤑ Κέρκυρα 28 Ιουλίου (ΕΑΚ Κέρκυρας)
⤑ Ρέθυμνο 31 Ιουλίου (“Μελίνα Μερκούρη”)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading θα λάβουν μέρος 15 σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά:

⇾ Ε.Ε.Ο.Α.Χ. Οι Αμαζόνες
⇾ Ελληνικό Αστέρι
⇾ Σ.Ο.Α.Χ.Β.Ε. Σειρήνες του Βορρά
⇾ Τέχνη & Άθληση Ρεθύμνου
⇾ Α.Π.Σ. Οι Αποσπερίδες
⇾ Α.Σ. Αρμονία Θήβας
⇾ Α.Γ.ΟΠ. Μυρτάλη
⇾ Ελληνικές Σταγόνες
⇾ Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς
⇾ Π.Α.Π.Γ.Σ Ναυπλίου Χοροκίνηση
⇾ Α.Σ Τρικάλων Εύαθλοι
⇾ Α.Π.Σ. Οι Αμπελόκηποι
⇾ Α.Σ. Μωβ Κινήσεις
⇾ Α.Ο. Νηρηίδες Θεσσαλονίκης
⇾ Α.Ρ.Γ. & Μαμορετών Λαμίας

Oι ομάδες θα κριθούν μέσω βίντεο από διεθνείς πιστοποιημένους κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Κάθε σωματείο, με προκαθορισμένο ραντεβού, θα έχει στη διάθεσή του το γήπεδο σε αποκλειστικότητα για προθέρμανση, πρόβα και βιντεοσκόπηση.

Η είσοδος στο κοινό δεν θα επιτρέπεται στον αγωνιστικό χώρο. Αν δοθεί σχετική άδεια, θα μπορούν να παραβρεθούν μόνο οι γονείς των αθλητριών / αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες και μόνο κατά την διάρκεια που αγωνίζεται η ομάδα στην οποία συμμετέχει το παιδί τους.

Παράλληλα με το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cheerleading θα πραγματοποιηθεί και το Olympus Cheer On the road με τους ίδιους υγειονομικούς κανόνες και τις χορογραφίες να αξιολογούνται ομοίως από τους κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Περισσότερα Άρθρα

Ατύχημα στην παραλιακή από παραβίαση STOP

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ την παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα όχημα που εξήλθε της οδού Σπάρτης παραβιάζοντας το stop συγκρούστηκε από διερχόμενο όχημα που κινούνταν επί της Παραλιακής οδού. Από την σφοδρή σύγκρουση ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της ατυχήματος διενεργεί το τμήμα […]

Κορονοϊός: Τροφές και καθημερινές συνήθειες που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό

Γράφει η Ντορίνα Σιαλβέρα Όλοι γνωρίζουμε ότι το μοντέλο της παραδοσιακής Μεσογειακής Διατροφής έχει αναγνωριστεί από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ως το πιο ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρότυπο με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Η κατανάλωση, επίσης, ποικιλίας τροφίμων μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το βάρος σας, να προσφέρει ευεξία, να διατηρήσει την καλή λειτουργία […]