30 °C Argos, GR
4 Αυγούστου 2020

Κόρινθος: «Μην φωνάξεις σε σκότωσα» Τα 45 λεπτά αγωνίας για γνωστή δικηγόρο

Τετ α τετ με τον ληστή ήρθε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην περιοχή της Αγίας Άννας, γνωστή δικηγόρος στην Κόρινθο, με τον δράστη να την έχει ακινητοποιήσει και να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, σε περίπτωση που φωνάξει και ξυπνήσει ο σύζυγος της που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της.

Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr η δικηγόρος, η οποία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αστυνομικών ερευνών επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, για 45 ολόκληρα λεπτά αισθανόταν πως ζούσε στην κόλαση.

 «Τρομακτική η εμπειρία που βίωσα. Ήμουν στο κρεβάτι εκείνη την ώρα μαζί με τον σύζυγο μου, όταν άκουσα θόρυβο από το σαλόνι. Υπολόγισα ότι ο δράστης ήταν μέσα στο σπίτι για αρκετή ώρα.  Αυτό πέρα από την αγωνία μου επιβεβαιώνεται και από τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από κάμερες διπλανού σπιτιού».

Σύμφωνα με την δικηγόρο ο ληστής φορούσε κουκούλα και την απείλησε σε άπταιστα ελληνικά. Διηγείται στο newsit.gr: «Ήταν αποφασισμένος διότι δεν τον ενδιέφερε που έκανε θόρυβο καθόλου στους χώρους του σπιτιού. Κατάφερε και άνοιξε τα εξώφυλλα και στη συνέχεια παραβίασε ένα από τα τετράγωνα τζάμια που υπάρχουν στις μπαλκονόπορτες κοντά στο χερούλι και μπήκε μέσα. Αυτό το διαπίστωσα μετά που κατάφερα να σηκωθώ νομίζοντας ότι έχει φύγει».

Και συνεχίζει: «Η απειλή για την ζωή μου ήταν καταφανέστατη γιατί με είχε ακινητοποιήσει στο κρεβάτι. Μπήκε στο δωμάτιο φορούσε κουκούλα με πλησίασε γιατί κατάλαβε ότι είχα ξυπνήσει και είχα ανησυχία και μου είπε “μη φωνάξεις σε σκότωσα”. Τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Συνέχισα να παρακολουθώ τις κινήσεις του κλαίγοντας και έχοντας έντονη ταχυκαρδία νόμιζα ότι θα πάθω έμφραγμα εκείνη την ώρα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 7 Ιανουαρίου, ενώ το ίδιο ακριβώς πρόσωπο προσπάθησε να μπει στην ξανά στο σπίτι των δικηγόρων λίγες μέρες μετά. «Αφαίρεσε κοσμήματα αξίας, πολύτιμα πράγματα και χρήματα που βρήκε μπροστά του, αλλά και από τις τσέπες των ρούχων του άνδρα μου και την τσάντα μου. Αυτό συνέβη στις 7 Ιανουαρίου, ενώ προσπάθησε να μπει ξανά στις 12 Ιανουαρίου το ίδιο άτομο. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει η κάμερα την δεύτερη φορά, προσπάθησε να μπει από το ίδιο παράθυρο που αν και είδε πως υπάρχει αλυσίδα, ωστόσο προσπάθησε να το παραβιάσει. Έκανε θόρυβο, ξύπνησα αν και δεν κοιμάμαι πια, κατάλαβα πως κάποιος ήταν, με αποτέλεσμα να φύγει μη καταφέρνοντας να μπει μέσα στο σπίτι αυτή τη φορά. Αν έμπαινε και τον έβλεπα δεν ξέρω τι μπορεί να μου είχε συμβεί».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Νέα Κίο-σύλληψη μελών εγκληματικών οργανώσεων

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφερε, μετά από πολύμηνη έρευνα, να εξαρθρώσει τρεις (3) πολυμελείς, αυτοτελείς και ιεραρχικά διαρθρωμένες εγκληματικές οργανώσεις, αποτελούμενες από πενήντα τέσσερα (54) μέλη, τα οποία συνεργάζονταν με σκοπό την τέλεση, κατά κύριο λόγο, εγκλημάτων απάτης και πλαστογραφίας, αλλά και κλοπών και εκβιάσεων σε Πανελλαδικό επίπεδο. Για την αποδόμηση των ανωτέρω εγκληματικών […]

Στα… Τάρταρα το Χρηματιστήριο: Κάτω από τις 600 μονάδες ο γενικός δείκτης

Βουτιά 1,77% κατέγραψε το Χρηματιστήριο της Αθήνας ύστερα και από το άσχημο άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς το απόγευμα. Η ελληνική αγορά ξεκίνησε ανοδικά αρχικά, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν κράτησαν ούτε μισή ώρα. Μόλις έγιναν γνωστά τα αμερικανικά futures τότε η Αθήνα επέστρεψε στην πτώση. Η αγορά έχασε τις 600 μονάδες στην έβδομη κατά σειρά αρνητική συνεδρίαση. […]