20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Με ενδιαφέρει η προσφορά, όχι η κομματική τοποθέτηση των υπαλλήλων” σημείωσε ο Παναγιώτης Νίκας

“Δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός ή ο αυτοδιοικητικός προσανατολισμός κανενός υπαλλήλου, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προσφορά του στην υπηρεσία και τίποτ’ άλλο”.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου εργαζομένων, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε προς τους εργαζόμενους, ζητώντας τους να βοηθήσουν την περιφερειακή αρχή στο έργο της, ενώ επανέλαβε ότι στην πρόθεσή του είναι, μόλις ολοκληρωθεί ο νέος κανονισμός λειτουργίας, να ενεργοποιήσει το υπηρεσιακό συμβούλιο και να προβεί σε ορισμούς διευθυντών.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι υπερωρίες δεν αποτελούν αύξηση μισθού και θα τις λαμβάνουν όσοι υπάλληλοι αποδεδειγμένα τις δουλεύουν.

Περισσότερα Άρθρα

Σταϊκούρας: Έρχεται συνολική ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο με 240 δόσεις

«Ρεαλισμό» ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όσον αφορά τα μέτρα ρυθμίσεων χρεών και διαγραφής τους, ενώ εξήγγειλε ότι από τον Ιούνιο θα υπάρξει νέα συνολική ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο σε έως και 240 δόσεις. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Σταϊκούρας απαρίθμησε τις σχετικές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη υιοθετηθεί σχετικά. Αναφέρθηκε […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Η σάχλα του πρόωρες-πρόωρες-πρόωρες

Μερικές φορές, ακόμα κι αν θέλω να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν στον ΣΥΡΙΖΑ, δυσκολεύομαι να τα καταφέρω. Ειλικρινά απορώ για τα σημεία που αποφασίζουν να εστιάσουν την αντιπολίτευσή τους και για τη θεματολογία που επιλέγουν να προβάλλουν ως αιχμή της συγκυρίας. Είπε προχθές ο Μητσοτάκης στην περιοδεία του στην Καλλιθέα «μυρίζει εκλογές». […]