20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με οκτώ θέματα συνεδριάζει μεθαύριο το δημοτικό συμβούλιο Άργους-Μυκηνών

Συνεδριάζει στις 24 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, σε Τακτική συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί (διεξαχθεί), δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών (λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού) το δημοτικό συμβούλιο Άργους-Μυκηνών, με τα παρακάτω θέματα:

1. Περί υποβολής πρότασης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» στον άξονα 1 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2019», Μέτρο 2: Παρεμβάσεις στον αστικό χώρο, Δράση: 2.2. Αναβάθμιση του αστικού εξοπλισμού κοινόχρηστων χώρων και χώρων πρασίνου, με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ” – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

2. Περί υποβολής πρότασης με τίτλο: «Αναβάθμιση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων 1 ου Γυμνασίου Άργους», στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Πελοπόννησος», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 2Β «Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού», με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ», που συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α., ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:ΠΕΛ76, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4006 – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

3. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Λυρκείας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

4. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αμμοχαλικοστρώσεις οδών 2011» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

5. Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Άμεση αποκατάσταση οδοστρωμάτων Κοινότητας Αχλαδοκάμπου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

6. Επί του υπ’ αριθ. πρωτ.: 2795/17-6-2020 εγγράφου της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με θέμα: «Λειτουργία παραρτήματος του Νηπιαγωγείου Νέου Ηραίου στο Τ.Δ. Λιμνών» – εισηγητής ο κ. Γ. Σαρρής.

7. Επί του από 19-6-2020 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Καθορισμός του ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

8. Περί μισθώσεως ακινήτου στην Κοινότητα Κουτσοποδίου για την στέγαση παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Άργους – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Γαβρήλος: Το εργασιακό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης εμπερικλείει όλη την αντεργατική μανία της ΝΔ. Να αποσυρθεί τώρα. Κοροϊδία η ανακοίνωση για ξεπάγωμα των τριετιών

Στην τελευταία συζήτηση, σε επίπεδο Επιτροπών της Βουλής, και λίγο πριν έρθει στην Ολομέλεια προς ψήφιση το Εργασιακό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, τοποθετήθηκε σήμερα ο Γιώργος Γαβρήλος, ειδικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.  Στο πλαίσιο επίσης της ομιλίας του, ο βουλευτής Αργολίδας σχολίασε και τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για το ξεπάγωμα των τριετιών, που όπως είπε […]

Δ. Καμπουράκης : Τα ελεύθερα βουνά, τα νεκροταφεία και οι μεζονέτες των πλουσίων

Η οικολογική συνείδηση των νεοελλήνων είναι δίδυμη αδερφούλα της άποψης που έχουν για την αξιολόγηση οι δημόσιοι υπάλληλοι. Γενικώς είναι υπέρ της, αλλά είναι πάντα εναντίον κάθε συγκεκριμένου σχεδίου αξιολόγησης που τους παρουσιάζεται. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με την οικολογία. Όλοι οι συμπατριώτες μας θέλουν την σωτηρία του πλανήτη γενικώς, αλλά διαφωνούν με κάθε […]