10 °C Argos, GR
6 Απριλίου, 2020

Μια λάθος παρένθεση αφορμή διαμάχης ή ο ενθουσιασμός του κόσμου για τον Σάκη τους τάραξε ;

Ένα λάθος υπαλλήλου αφορμή διαμάχης στο facebook μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου Άργους-Μυκηνών Τ.Χειβιδόπουλου και του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ Πέτρου Διολίτση. Αιχμές που δεν άφησε αναπάντητες ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ μαθηματικός στο επάγγελμα με μεγάλη πετυχημένη πορεία και ως ιδιοκτήτης φροντιστηρίου τα τελευταία 27 χρόνια.

Απαντώντας στις αιχμές του Τ.Χειβιδόπουλου γράφει ο Πέτρος Διολίτσης:

Τάσσο το λάθος του υπαλλήλου δεν κόστισε τίποτα σε κανέναν δημότη. Το δικό σου λάθος να πραγματοποιήσεις «Δρόμους Πολιτισμού» το χρεώθηκαν όλοι οι πολίτες και ακόμα περισσότερο όσοι συνεργάστηκαν μαζί σου και ζημιώθηκαν οι επιχειρήσεις τους καθώς είναι ακόμα απλήρωτοι. Εσύ λοιπόν, με το νέο ανανεωμένο ήπιο προφίλ, με τα γαλλικά και πιάνο, που κάνεις συναυλίες για 50 άτομα και όχι για εμάς που ανήκουμε στον λαουτζίκο( σύμφωνα με τα δικά σου λόγια οι συναυλίες μας, που παρακολουθούν χιλιάδες Αργείοι, είναι βλαχομπαροκ) είσαι υπερήφανος για την αποτυχημένη διοργάνωση των «Δρόμων Πολιτισμού» που κόστισε πάνω από 200.000ευρώ, αδιαφορώντας για το αν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στον παραγωγό και τον αποδέκτη του πολιτισμού. Κατά το κοινώς λεγόμενο δλδ η «Ρωμαϊκή φιέστα» έγινε για τους πατρικίους και όχι για τους πληβείους σαν κι εμάς! 

Όσο για το αν ανακάλυψα την δουλειά, όχι δεν την ανακάλυψα αλλα δεν κρέμομαι και από καμία καρέκλα με το ζόρι για να έχω δουλειά!
Καλή τύχη Τάσσο
Και σε παρακαλώ σταμάτα επιτέλους τα ψέμματα!

Το παρακάτω κείμενο ανάρτησε ο αντιπεριφερειάρχης στο facebook

Αφού είδαμε τον Πέτρο επί δύο ημέρες να τηλεφωνεί ακατάπαυστα, αφού μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καμπόσος στη χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι με προσωπική του παρέμβαση κατάφερε να πείσει τον μάνατζερ του κυρίου Ρουβά να πείσει τον κύριο Ρουβά, σήμερα μάθαμε και την τιμή, δηλαδή 21.266 ευρώ (είκοσι μία χιλιάδες διακόσια εξήντα έξι ευρώ). Τόσο κάνει 17.150,00 πλέον ΦΠΑ.

Βέβαια στην απόφαση με ΑΔΑ ΩΧΝ9ΟΕΚΦ-ΔΥ7, το αποφασιστικό της οποίας παραθέτουμε παρακάτω, γράφει 17.150,00 ευρώ (είκοσι χιλιάδων ευρώ) πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α..

Πώς οι 17.150,00 ευρώ, εντός παρενθέσεως γίνονται είκοσι χιλιάδες ευρώ…;;;

Μαθηματικά του Πέτρου…

 

Περισσότερα Άρθρα

“Αγκαλιά” του Αργολίδος Νεκτάριου στους πρόσφυγες και μετανάστες στο Λυγουριό

Τα ξενοδοχεία στο Λυγουριό στα οποία φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και τα δυο ξενοδοχεία στα οποία συνολικά φιλοξενούνται 55 άνθρωποι από το Αφγανιστάν μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά. Ο Μητροπολίτης τους καλωσόρισε, προσέφερε γλυκά σε όλους, μίλησε μαζί τους με διερμηνέα και ζήτησε […]

Γ. Μανιάτης: Το κακογραμμένο νομοσχέδιο εξετάσεων υποψηφίων οδηγών μιας παρακμιακής κυβέρνησης

Σημεία ομιλίας, ως εισηγητής του ΚΙΝΑΛ, στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του ΥΠΟΜΕΔΙ «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών για την χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων» 1. Θλιβερή κυβέρνηση, παρακμής, σήψης, χυδαιότητας. Κυβέρνηση δεξιοσυριζαίων και λοιπών γυρολόγων, της οποίας ο Πρωθυπουργός διορίζει ως υφυπουργό έναν άνθρωπο που πριν λίγες εβδομάδες τον χαρακτήριζε ως τυχοδιώκτη. […]