21 °C Argos, GR
Σεπτέμβριος 19, 2019

Νατάσα Μαρλαγκούτσου: Έτοιμη για τη δημιουργία του καλύτερου μέλλοντος για την πόλη μας

 

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί πιστεύω πως εμείς, η νέα γενιά που μεγάλωσε και ωρίμασε μέσα στην κρίση, μπορούμε και οφείλουμε να προσφέρουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη δημιουργία του καλύτερου μέλλοντος για την πόλη μας! Με αξίες, όραμα και προοπτική, με εργασία και επιμονή, με ομαδικότητα και έμπνευση! Ο σπουδαιότερος, όμως, λόγος είναι ότι είμαι »έτοιμη» να θέσω εαυτόν στις επάλξεις, τόσο για την εξεύρεση λύσεων όσο και για την πρακτική εφαρμογή θεμάτων που αφορούν την πόλης μας.

Ονομάζομαι Αναστασία Μαρλαγκούτσου, είμαι διαζευγμένη και μητέρα ενός 6χρονου αγοριού.
Γεννήθηκα στις 27/08/1976 στο Άργος και με εξαίρεση το χρονικό διάστημα 2007-2012, ζω στο Άργος.
Σπούδασα Αργυροχρυσοχοΐα, ωστόσο δεν ασχολήθηκα με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Εργάστηκα για 3 χρόνια στο Super Market “ΥΠΕΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ”, για 7 χρόνια σε ασφαλιστικό γραφείο, υπήρξα ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Άργους για 2 χρόνια. Στην Αθήνα στελέχωσα το κεντρικό λογιστήριο των Super Market “BAZAAR” για 3 χρόνια και κατόπιν, το κεντρικό λογιστήριο της Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας “ALPHA GROUP SECURITY” για επίσης 3 χρόνια. Επιστρέφοντας στο Άργος, εργάσθηκα στο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” για 2 χρόνια ως Γραμματέας επιδοτούμενου προγράμματος με διαχειριστή το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Εργάσθηκα επίσης για ένα μικρό διάστημα στην αλυσίδα Super Market “ΕΛΑ” και σήμερα είμαι επίσης Iδ. Υπάλληλος.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούμαι εθελοντικά, θέλοντας να βοηθήσω τον άνθρωπο που νοσεί, τον άνθρωπο που αδυνατεί, τον άνθρωπο που έχει ανάγκη στήριξης.

Είμαι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας, ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Αργολίδας και πρώην Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ., ενώ πρόσφατα έγινα εκπαιδεύτρια της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης καθώς επίσης, είμαι εθελοντής αιμοδότης.

Έχω παρακολουθήσει:
• Εκπαίδευση Εθελοντών του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”,
• Σεμινάρια με θέμα «Οικονομική Διαχείριση» και «Διαχείριση Έργου» στο Ίδρυμα Μποδοσάκη,
• Τρεις διημερίδες θαλάσσιας διάσωσης της Ε.Ο.Δ. στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αγχίαλο (358 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης)
• Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από το Ελληνικό Κολλέγιο των Γενικών Ιατρών.

Έχω πιστοποιηθεί από :
• Την Πυροσβεστική Ακαδημία σε θέματα Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης,
• Τη Rescue 3 international ως Διασώστρια Ορμητικών Νερών,

  • Το European Resuscitation Council στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση καθώς και
  • Τη Scuba Schools International ωςOpen Water Diver.

Μέσα λοιπόν, από μια συνεχή πορεία ζωής και εθελοντικής δράσης και γνωρίζοντας αρκετά καλά την καθημερινότητα, τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών και της πόλης μας, είμαι έτοιμη να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά, επιθυμώντας να συνεισφέρω ενεργά στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας για να γίνει καλύτερη, ομορφότερη, ασφαλέστερη, περισσότερο ανθρώπινη και φιλική για τους κατοίκους της.
Διακατέχομαι από διάθεση προσφοράς και όρεξη για δουλειά, ενώ ως άνθρωπος ενεργός κοινωνικά και επαγγελματικά, επιθυμώ να θέσω τις δεξιότητες και την αποκτηθείσα εμπειρία μου, στην συλλογική μας προσπάθεια για ένα Δήμο ακόμα καλύτερο και φυσικά έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μου.

Ως άνθρωπος είμαι δυνατός, δίκαιος, ευθύς, οργανωτικός, οξυδερκής και αισιόδοξος.

Στο ψηφοδέλτιο ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ της Κοινότητας Άργους, έχω την τιμή να συμπορεύομαι με ανθρώπους άξιους και δραστήριους. Σας ζητώ να με ξεχωρίσετε και να με τιμήσετε με την προτίμησή σας, δίνοντάς μου την ευκαιρία να εργαστώ για να βοηθήσω την πόλη μου και εσάς, τους συμπολίτες μου, με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, προσδοκώ από εσάς και εύχομαι να επιβεβαιώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

 

Σας ευχαριστώ. 

Με εκτίμηση 

Νατάσα Μαρλαγκούτσου

Περισσότερα Άρθρα

H προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στην πλατεία του Ανυφίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στην πλατεία του Ανυφίου. Μίλησε ο Τάσος Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής που υπογράμμισε: «Κοροϊδεύουν τους αγρότες, προσπαθώντας να κρύψουν ότι η πρωτογενής παραγωγή, μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα, καθορίζεται από το τι συμφέρει αποκλειστικά και μόνο τους εμπόρους και βιομήχανους. Οι τρεις κυριότεροι λόγοι για τους οποίους […]

Γ. Μανιάτης: «Κρύβεται ο Γ. Σταθάκης για τα χρέη ΤΟΕΒ Ιρίων – Ασίνης – Δρεπάνου»

Δεν θα απαντήσει σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γ. Σταθάκης στην Επίκαιρη Ερώτηση του Γ. Μανιάτη, για διακανονισμό χρεών των ΤΟΕΒ Ιρίων-Ασίνης-Δρεπάνου, όπως είχε προγραμματιστεί από τις υπηρεσίες της Βουλής. Ο κ. Σταθάκης επικαλέστηκε «κώλυμα»!!! Ο Γ. Μανιάτης επιμένει, επανακαταθέτοντας την ίδια ερώτηση, ώστε να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί […]