26 °C Argos, GR
12 Αυγούστου 2020

Νοσοκομείο Χανίων: Έκλεισαν ραντεβού για εξετάσεις το 2022 !!!

Στην απάντησή της η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, μέσω του νέου διοικητή του Νοσοκομείου, Γ. Μπέα, επισημαίνεται πως ήδη έχει προσληφθεί ένας επικουρικός γαστρεντερολόγος ενώ αναμένεται μία ακόμα πρόσληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.

Ήδη, όπως έχει αναφέρει το cretapost, για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και ζητά εξηγήσεις για όσα έχουν γίνει γνωστά.

Τι ανέφερε η καταγγελία

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, σύμφωνα με καταγγελία – παράπονο Χανιώτισσας στο facebook, το ραντεβού που έκλεισε η μητέρα της για τις συγκεκριμένες εξετάσεις, προγραμματίστηκε να γίνει σε 2 χρόνια!

“Λοιπόν γέλασα πολύ… μα πάρα πολύ”, σχολιάζει στην ανάρτησή της. “Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ… Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας…”, συμπληρώνει.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

“Λοιπόν αγαπητοί αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας και τωρινοί και προηγούμενοι και επόμενοι…

Η μαμά μου πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση. Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να μου πει ότι τον άλλο μήνα… σε μερικές μέρες δηλ… θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό μου το χαρτάκι η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022. Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω;;;

Λοιπόν γέλασα πολύ… μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ… Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας…

Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο και τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν…”.

Παρενέβη ο Κικίλιας μετά την καταγγελία για ραντεβού σε 2 χρόνια

Για την υπόθεση που αναπαράχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενημερώθηκε και υπουργός Υγείας, ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ενημέρωση από την Συντονιστική επιτροπή για την κεραία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη μέχρι στιγμής πορεία του ζητήματος που αφορά στη λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας εφαπτόμενα με το σχολείο μας. Την Πέμπτη 6/2/2020 πραγματοποιήθηκε συνέλευση των γονέων με παρουσία είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά όλων των αρμόδιων πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων και αφού έγινε ενημέρωση δηλώθηκε προς […]

Χ.Αντωνόπουλος η ήρεμη δύναμη του Παναγιώτη Νίκα

Ο Περιφερειακός σύμβουλος που είναι και υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα στην Αργολίδα σε λίγο διάστημα έγραψε την δική του ιστορία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου . Όταν ο Π.Τατούλης με αφορμή τα σκουπίδια τα έβαλε με τον Αντώνη Σαμαρά και τους Βουλευτές της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο , πήρε ξεκάθαρη θέση και ανεξαρτητοποιήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε […]