17 °C Argos, GR
1 Ιουνίου 2020

Ντίνα Νικολάκου η Μοναρχία στην Πελοπόννησο τελείωσε όταν έχασε τις εκλογές ο Τατούλης

 

Διαβάζω πάντα με προσοχή τα δελτία τύπου της παράταξης του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Τατούλη και βέβαια της υπαρχηγού Ντίνας Νικολάκου. Στην αρχή η αλήθεια είναι πως με εξέπληττε ο πεζοδρομιακός λόγος μίσους που χρησιμοποιούν σε κάθε δελτίο τύπου, πλέον με προβληματίζει και από την άλλη αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί τα 9 χρόνια που είχαν τις τύχες της Πελοποννήσου στα χέρια τους απέτυχαν οικτρά. Κατηγορεί τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα γιατί; Απλά για να είχαμε να λέγαμε και για να παρατείνουν για λίγο ακόμα μέσα στο μυαλό τους την πολιτική τους ύπαρξη.

Αλλά ας τα πάρουμε ένα-ένα, ξέρεις αγαπητή μου Ντίνα είναι πολύ σημαντικό ένας πολιτικός άντρας να δηλώνει άγνοια και να μην πάσχει από πολυξερισμό, ίδιο της παράταξής σας. Δεν συζήτησε λοιπόν ο Περιφερειάρχης κάτι που δεν γνώριζε και μάλιστα σας το δήλωσε δημόσια, θέλει πολλά κιλά πολιτικά ¨καρύδια¨ για να το κάνεις αυτό.

Τι εννοείς αγνοεί το Περιφερειακό Συμβούλιο; Δηλαδή τι θα ήθελες να έρθει πριν κάνει τις απαραίτητες επαφές και κινήσεις και να κάνει αντάρτικο στο πουθενά και χωρίς επιχειρήματα και γνώση του θέματος; Σου είπα και παραπάνω, ο πολιτικός πολυξερισμός της παραταξής σας είναι άλλης εποχής, είναι εποχής Μαυρογιαλούρου. Κάνει αυτό για το οποίο τον εξέλεξαν οι Πελοποννήσιοι, φροντίζει για τα συμφέροντα τους και όχι για την δική σας πολιτική ύπαρξη.

Άκου λοιπόν Ντίνα πως πράττει ένας υπεύθυνος Περιφερειάρχης όπως είναι ο Π.Νίκας, μαθαίνει, ακούει, προσπαθεί να επιλύσει τα θέματα του τόπου του με όσα θεμιτά μέσα διαθέτει και  τότε παει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και ενημερώνει. Αν δεν έχει καταφέρει να βρει λύση τότε ζητάει την βοήθεια και των άλλων παρατάξεων ,ώστε όλοι μαζί να βρουν την λύση που δεν μπόρεσε αυτός και η πλειοψηφούσα παράταξη.

Και βρε Ντίνα στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί , όταν ο Παναγιώτης Νίκας κέρδισε στις εκλογές τον Πέτρο Τατούλη έληξε και η Μοναρχία στην Πελοπόννησο.

ΥΓ 1 : Καταλαβαίνω την πίκρα σας αλλά η Περιφέρεια δεν είναι για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, είναι για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Πελοποννησίων.

ΥΓ2 : Το λες και θράσος Ντίνα μου να μιλάτε εσείς που επί των δικών σας θητειών εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες-μετανάστες στην Πελοπόννησο.

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Σας παραθέτω το δελτίο τύπου της παράταξης Τατούλη που υπογράφει η Ντίνα Νικολάκου

 

Κύριε Νίκα δεν είστε …Μονάρχης, είστε Περιφερειάρχης!

Σε πολιτική παραζάλη φαίνεται ότι βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, καθώς απροκάλυπτα επιχειρεί να παρακάμψει το ανώτερο πολιτικό θεσμικό όργανο της Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την πολύ αρνητική εξέλιξη σχετικά με την εξαίρεση όλων των πόλεων της Πελοποννήσου από την έλευση τoυ φυσικού αερίου.Ο κ. Νίκας, ο οποίος μέχρι την περασμένη Τρίτη δήλωνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο «άγνοια για τις εξελίξεις», συναντήθηκε την Παρασκευή με εκπροσώπους των διοικήσεων της ΔΕΔΑ και της ΡΑΕ και αντί να ζητήσει την άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ως οφείλει εκ του θεσμικού του ρόλου, επέλεξε να παραχωρήσει την Δευτέρα συνέντευξη τύπου για να μας «ενημερώσει», για το αποτέλεσμα των επαφών του στην Αθήνα!Πλέον, είναι προφανές σε όλους ότι ο κ. Νίκας έχει μπερδέψει το ρόλο που του έχουν αναθέσει οι πολίτες με το ρόλο που ο ίδιος επιθυμεί να έχει. Πλέον, είναι εμφανές σε όλους ότι ο κ. Νίκας απαξιώνει τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου αγνοώντας τις αποφάσεις του, προσπαθώντας παράλληλα να ακυρώσει το θεσμικό ρόλο των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.Κύριε Νίκα οφείλετε να ενημερώνετε και να λογοδοτείτε στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι δεν είστε …Μονάρχης αλλά Περιφερειάρχης.

ΥΓ1. Η προσπάθεια του κ. Νίκα να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών τους την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και την Κυβέρνηση, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, επιλέγοντας να συναντηθεί με διορισμένες διοικήσεις και όχι με τα πολιτικά πρόσωπα, μας δημιουργεί υποψίες και μας προβληματίζει ιδιαίτερα.

ΥΓ2. Ελπίζουμε κ. Νίκα να μην αιφνιδιαστείτε το ίδιο σχετικά με το ζήτημα των προσφύγων-μεταναστών στην Πελοπόννησο. Για την Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» H Περιφερειακή Σύμβουλος Κωνσταντίνα Νικολάκου

Περισσότερα Άρθρα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Αργολίδα

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για αύριο Δευτέρα 22.7.19 ‼️Προσοχή Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς για Αττική και Εύβοια ❗️Υψηλός Κίνδυνος για περιοχές της Πελοποννήσου, Ανατολικής Στερεάς, και σε νησιά του Αιγαίου

Ενημέρωση των υγειονομικών του Δημοσίου στο Ναύπλιο για τις τελευταίες εξελίξεις της νόσου του κορωνοϊού

Ενημερωτική σύσκεψη για τον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαρτίου. Στην ενημέρωσή συμμετείχαν όλοι οι υγειονομικοί του Δημοσίου, Νοσηλευτικών Μονάδων, Κέντρων Υγείας, ΤΟΜΥ, ΕΚΑΒ με περισσότερα από 70 άτομα. Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση πάνω στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για την εξέλιξη της νόσου του κορωνοϊού. Μεταξύ άλλων δόθηκε έμφαση στην […]