15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Αργυράκης ενοχλήθηκε από το Μακεδονία ξακουστή ,ο Τατούλης ποιεί την νήσσαν και η Παπακώστα άφαντη

Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής επετείου, 25ης Μαρτίου δε θα μπορούσε να μην σχολιαστεί η στάση ορισμένων προσώπων που μόνο τον δημόσιο θυμό κατάφεραν να προκαλέσουν με τη στάση τους.

Ενώ χθες ολόκληρη η Ελλάδα τιμούσε την αυτοθυσία των προγόνων μας, και το «Μακεδονία ξακουστή» ηχούσε σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου και όχι μόνο, κάποιοι όπως όλα δείχνουν δεν ενδιαφέρονταν και ιδιαίτερα, εκμηδενίζοντας εμπρακτως κάθε εθνική συνείδηση.

Η «άφαντη» για παράδειγμα κυρία Κατερίνα Παπακώστα άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις..

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν τόλμησε να εμφανιστεί μπροστά στους «πολίτες» ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη.Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Παπακώστα δε μας έχει συνηθίσει να μην «τολμάει» αφού ήταν η μόνη που «ρίσκαρε» και έδωσε τη στήριξη της στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και όπως και να το κάνεις το να στηρίζεις «μόνον» εσύ τον Πέτρο Τατούλη με τα υπάρχοντα δεδομένα θέλει τόλμη, αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Όπως όλα δείχνουν όμως, χθες δεν «τόλμησε» να αντιμετωπίσει με τόση ευκολία χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στην Τρίπολη για να τιμήσουν την ημέρα της 25ης Μαρτίου. Τι φοβήθηκε η κυρία Παπακώστα λοιπόν και δεν τιμησε με την παρουσία της τα ιερά χώματα της Τρίπολης; και πέραν τούτου που ήταν και ο κύριος Τατούλης; Αν τελικά είχε έρθει η κυρία Παπακώστα θα ήταν στην Τρίπολη να καμαρώνει δίπλα στο στήριγμα του;

Στον απόηχο της χθεσινής όμως ημέρας συμπεριλαμβάνεται και ο κύριος Γιάννης Αργυράκης. Ο κύριος Αργυράκης όχι μόνο είχε θεσμική θέση όντας αντιπεριφερειάρχης αλλά είναι και νυν υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη.

Παρόλα αυτά δε διστάζει να προκαλεί με προσωπικές του αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ειρωνεύεται τους «πατριώτες».

image1.jpeg

Και αφού τον κύριο Αργυράκη τον ενόχλησε η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ» άραγε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης επικροτεί αυτή την άποψη του υποψηφίου του; Ποια είναι τελικά η στάση του κυρίου Πέτρου Τατούλη σε αυτά τα βαρύγδουπα ζητήματα; Είδαμε βουλευτές, αυτοδιοικητικούς, και πλήθος πολιτών από όλη την Πελοπόννησο να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία. Από την άλλη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου όμως ακόμα δεν έχει πει Εν τελεί ποια είναι η δίκη του άποψη για το Μακεδονικό.

Η κυρία Παπακώστα στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη με σθένος αλλά δεν εμφανίζεται στην Τρίπολη, στα εδάφη της Πελοποννήσου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση, ο Κύριος Αργυράκης υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη κατακρίνει τους πατριώτες και το εμβατήριο για τη Μακεδονία, και ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης δηλώνει περισσότερο Νέα Δημοκρατία, με ότι αυτό συνεπάγεται, από ποτέ.

Ο περίγυρος όμως του Πέτρου Τατούλη με τις πράξεις του μόνο απορίες γεννά..

Περισσότερα Άρθρα

Ο Θ. Κολοκοτρώνης και ο Π. Κεφάλας σε γιγαντιαία παράσταση στην Τρίπολη

Η παράσταση του Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και του Παναγιώτη Κεφάλα, στο πίσω μέρος του κτιρίου που στεγάζει την δημόσια και τη δημοτική βιβλιοθήκη της Τρίπολης. Πρόκειται για παρέμβαση που έχει να κάνει με τις ευρύτερες δράσεις του δήμου, με αφορμή τα 200 χρόνια απ’ την έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης. Το έργο θα ολοκληρωθεί άμεσα. Αποτελεί μία αξιόλογη πρωτοβουλία της Σχολής Καλών Τεχνών και […]

Στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς συμμετέχει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ χαιρετίζει την εργατική Πρωτομαγιά, την παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης, σύμβολο της πάλης και των θυσιών των εργαζομένων για τα δικαιώματα τους στην εργασία και την ζωή. Χαιρετίζει την εργατική τάξη, τα ταξικά συνδικάτα που πάντα στάθηκαν αλληλέγγυα και δίπλα στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, στα μπλόκα και στις μεγάλες συγκεντρώσεις […]