16 °C Argos, GR
Μάρτιος 19, 2019

Ο Β.Σιδέρης κόβει πίτα 20.200 ευρώ και με χρηματοδότηση Τατούλη

Κοίταζα το ποσό που ενέκρινε ο Πέτρος Τατούλης για την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας και έπαθα σοκ. Δεν μπορεί λέω ο προϋπολογισμός για μια κοπή πίτας, που την χαρακτήρισαν και γιορτή ποδοσφαίρου, να επιχορηγείται με το ποσό των 20.200 ευρώ… Ναι, ναι το γράφω και ολογράφως για να μην νομίζετε ότι διαβάζετε λάθος ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ!!! Η Περιφέρεια δίνει τα 11.900 ευρω.

Είναι ή όχι σκανδαλώδης σπατάλη δημοσίου χρήματος και εν τέλει με ποια σκοπιμότητα; Ομως αυτοί που εξυπηρετούνται πολιτικά απο την φιέστα αυτή, μήπως είναι ο τοπικός αντιπεριφερειάρχης που κάνει προεκλογικό αγώνα για δήμαρχος, ή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας που κάνει προεκλογικό αγώνα για περιφερειακός σύμβουλος ή και ο ίδιος ο κ Τατούλης ή και όλοι αυτοί μαζί ; Την απάντηση θα την δώσει ο καθένας από σάς. Μήπως ξέροντας πως αδυνατούν να κάνουν μια αξιοπρεπή προεκλογική συγκέντρωση, βρήκαν ως πρόσχημα την δήθεν γιορτή ποδοσφαίρου, που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κοπή πίτας για να μαζέψουν κόσμο; Εάν είναι έτσι όπως φαίνεται, δυστυχώς η πολιτική κατρακύλα των Τατούλη-Σιδέρη συνεχίζεται και δεν έχει τελειωμό. Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα . Βέβαια να μην παραλείψουμε πως η Π.Ε. Αργολίδας συνδιοργανώνει και για όσους πιστεύουν πως ο Τατούλης δεν έχει καλές σχέσεις με τον Χειβιδόπουλο εδώ απλά γελάμε. Αφού ο Σιδέρης στηρίζει Χειβιδόπουλο και ο Χειβιδόπουλος στηρίζει Σιδέρη και οι Τατούλης και Χειβιδόπουλος δεν αλληλοστηρίζονται; Όμως η πραγματικότητα φωτογραφίζει πως τόσα λεφτά των πολιτών πάνε σε μια κατ΄ουσίαν προεκλογική τους φιέστα και προβολή. Βέβαια γεννιόνται και άλλου είδους ερωτήματα όπως π.χ. γιατί η ΕΠΣΑ ζητάει από Χειβιδόπουλο και Τατούλη οικονομική ενίσχυση, δεν έχει λεφτά η ΕΠΣ Αργολίδας να κόψει μια πίτα & να κάνει αυτή την εκδήλωση ; Τόσες εκδηλώσεις έχει κάνει στο παρελθόν . Ή αν π.χ. τελικά έβαλε χρήματα και η ΕΠΣΑ , πόσο τελικά στοίχισε όλη αυτή η φιέστα ; Το θέμα αυτό το αναφέρουμε όπως θα κάνουμε και για και ότιδήποτε άλλο σχετικό και με οποιονδήποτε , γιατί αν πιστεύουν κάποιοι πως θα κάνουν ό,τι θέλουν για προσωπική τους προβολή με δημόσιο χρήμα , κάνουν μεγάλο λάθος. Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή θα είναι πολιτικά υπόλογη με τέτοιου είδους κινήσεις και ο κόσμος έχει ξυπνήσει και βλέπει και πίσω από την κουρτίνα και αναζητά ολοένα και περισσότερο την ουσία, ειδικά όταν πληρώνει αυτός το λογαριασμό χωρίς λόγο!

Περισσότερα Άρθρα

Άκουσαν ένα «κρακ» ενώ έκαναν σεξ – Έσπασε το πέος του κι εκείνη είναι σε σοκ

Το κάταγμα πέους δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο νομίζουμε. Και εκτός από αφόρητα οδυνηρή είναι και μία απίστευτα τραυματική εμπειρία, όπως πιστοποιεί ένα ζευγάρι που πλήρωσε ακριβά μια νύχτα ανεξέλεγκτου πάθους. Οι ερωτικές περιπτύξεις του 48χρονου Sean Marsden και της 36χρονης συντρόφου του Louise Gray στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου διακόπηκαν απότομα όταν το ζευγάρι […]