8 °C Argos, GR
28 Μαρτίου, 2020

NEA
Ζούμε στο Τατουλιστάν…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου Αποχώρησε ο Δ.Καμπόσος από κοπή πίτας λόγω της παρουσίας του Γ.Γκιόλα Παίρνει κεφάλια η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο- Ο Σιδέρης από τους τρεις πρώτους… Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Χρονόπουλος, κατεβαίνει ο Π.Χρηστίδης; Το παραμύθι Πετράν αυτή τη φορά δεν έχει δράκο, έχει Παναγιώτη Νίκα Κορονοϊός: Εξετάζεται η ένταξη και των επιστημόνων στα 800 ευρώ αντί της κατάρτισης Στους 728 οι νεκροί στη Νέα Υόρκη – Αναβάλλονται για τον Ιούνιο οι προκριματικές εκλογές των κομμάτων Π.Ψυχογυιός: Επιστημονικές ομάδες – Ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι πολίτες β κατηγορίας Δήμος Ερμιονίδας: Οδηγίες για την εκτύπωση “Βεβαίωσης μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων ζώων” Κορονοϊός: Μέτρα ελάφρυνσης της ΔΕΗ για τους καταναλωτές

Παγκόσμια αναγνώριση για το Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο-Χέλι επιλέχθηκε από τη Land Rover ως τόπος για την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου μοντέλου Range Rover Evoque.

Η παρουσίαση τους ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Απριλίου 2019 με έδρα το Πόρτο-Χέλι.
Εκατοντάδες προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι από 74 χώρες, είναι επιφορτισμένοι να οδηγήσουν και να προβάλουν το νέο μοντέλο Range Rover Evoque, σε κακοτράχαλους χωματόδρομους, μέσα από ποτάμια και ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές της Ερμιονίδας, της Επιδαύρου, του Ναυπλίου, στο Λουτράκι έως το αεροδρόμιο της Αθήνας.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης θέλοντας να ευχαριστήσει την εταιρεία Land Rover για την επιλογή της να παρουσιάσει το νέο Range Rover Evoque στην περιοχή Πόρτο-Χελίου, διοργάνωσε φωτογράφηση των νέων μοντέλων στην πλατεία Ηρώων και τιμητική εκδήλωση στο Κοινοτικό Κατάστημα.
Από την επιλογή αυτή της εταιρίας, το Πόρτο-Χέλι τοποθετείται αυτόματα στο χάρτη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού οι φωτογραφίες και τα video που θα δημοσιευτούν, καθώς επίσης και οι εντυπώσεις των δημοσιογράφων που προέρχονται από όλο τον κόσμο, που θα διατυπωθούν στα μεγαλύτερα μέσα του πλανήτη, αποτελούν αν μη τι άλλο την καλύτερη διαφήμιση του τόπου.
Προσκεκλημένοι της Land Rover – Jaguar υπήρξαν η Mrs. Jessica Rumboll, Γενική Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων, εκδηλώσεων και προγραμματισμού, η Mrs. Julie David Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ, ο Mr. Lee Livingstone, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και παρουσίασης του νέου μοντέλου στην Ελλάδα και αρχιμηχανικοί της εταιρίας Land Rover – Jaguar.
Στην τιμητική εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Άρης Δημαράκης, η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου κ. Ελίνα Σερέτη-Βαρσοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΦΑΡΟΣ” κ. Αίγλη Μπίνια, η μεγάλη χορηγός του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ και δημότες .
Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο, αντίγραφο του αρχαίου κύλικα που βρέθηκε στο νεκροταφείο της Αρχαίας πόλης ΑΛΙΑΣ (468 BC) που πλέον αποτελεί και το επίσημο έμβλημα της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου.
Οι προσκεκλημένοι αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και όντας γοητευμένοι από την περιοχή, έδωσαν υπόσχεση ανανέωσης του “ραντεβού”, με την ευχή παρουσίασης νέου μοντέλου και πάλι στην περιοχή.

Περισσότερα Άρθρα

Συγκέντρωση βοήθειας από τον Σύλλογο Θρακών Αργολίδας για τις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο

Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας “Η ΘΡΑΚΗ” στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια που καταβάλλουν τις τελευταίες ώρες οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος οι Πυροσβέστες απλοί πολίτες και Αγρότες, του ακριτικού Νόμου μας για τη φύλαξη των συνόρων στην περιοχή του ποταμού Έβρου. Σας ενημερώνουμε ότι θα […]

Η μουσική του Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια

Το αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια που ξεκίνησε το 2014 έφτασε να διανύει πλέον τον 6ο του χρόνο του, χάρις στο μεράκι των εμπνευστών του και τη συνεχή προσπάθεια του Δήμου Ναυπλίου. Φέτος το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Εθνοσυνέλευσης μπροστά στο εμβληματικό κτήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου που πρόσφατα άλλαξε […]