17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιες 2019: Την Τρίτη αναρτά το Λιμενικό Σώμα τον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις

Αύριο, Τρίτη 18 Ιουνίου, θα αναρτήσει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Υγειονομικά, Αθλητικά, Ψυχομετρικά) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, με το σύστημα των Πανελληνίων 2019.

Ο πίνακας -όπως ίσχυσε και με τα ελλιπή δικαιολογητικά- θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Οπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, αύριο, Τρίτη 18 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (Π.Κ.Ε.), στο οποίο θα αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές, οι οποίες προγραμματίζεται να εκκινήσουν εντός της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ως αναλυτικά θα καθορίζεται σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι βάσει του προγράμματος των Πανελληνίων 2019 που έχει εκδοθεί αύριο, 18 Ιουνίου, θα εξεταστούν στη Βιολογία οι απόφοιτοι των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.

Σε λίγες ημέρες ξεκινά και η εξέταση των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων 2019.

ΠΗΓΗ: iefimerida

Περισσότερα Άρθρα

Το ετήσιο μνημόσυνο της ΕΛΣΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της ΕΛΣΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα τελεστεί το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, στο Κάτω Χαλάνδρι Αττικής.   Δήμητρα Κατσώτα & Stephan Buerger Ελισάβετ & Ολίβια Buerger Λιόνα Παπαδημητρίου Κουρκουμέλη

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα» διοργανώνει την Πέμπτη 26.11.2020 στις 17.30 η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Σε αυτήν οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τις έννοιες της προσαρμοστικότητας και της αποτελεσματικής διαχείρισης της αλλαγής με σκοπό την βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, καθώς, όπως σημειώνεται, η προσαρμοστική ικανότητα μιας επιχείρησης είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. […]