23 °C Argos, GR
Μάιος 27, 2019

Πυρ κατά ρυπάς ο Π.Νίκας-Λαϊκιστής, ρουσφετολόγος και πολιτικάντης ο Τατούλης(βίντεο)

Σφοδρή επίθεση κατά του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη εξαπολύει ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Παναγιώτης Νίκας με την συνέντευξή του στο web tv της aftodioikisi.gr. «Έχω εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων από αυτή που έχει ο νυν περιφερειάρχης», τονίζει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Η τακτική που έχω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έχει ο κ. Τατούλης. Δεν με εκφράζει ο λαϊκισμός. Δεν με εκφράζει το ρουσφέτι, δεν με εκφράζει ο πολιτικαντισμός. Η αντίληψή μου για την Πελοπόννησο είναι ότι έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες γιατί δεν προωθήθηκαν μεγάλα έργα που θα άλλαζαν την πορεία της και την προοπτική της», τονίζει.

Παράλληλα ο κ . Νίκας επισημαίνει ότι «ο περιφερειάρχης είναι για τα μεγάλα. Τα μικροέργα μπορεί να τα κάνει και ο δήμαρχος. Τα μικροέργα μπορεί να είναι για τα ρουσφέτια, για την πολιτική μας επιβίωση, μπορεί να βοηθούν στο πολιτικό μας μέλλον αλλά δεν υπηρετούν τον τόπο. Μπορεί με τον κ, Τατούλη να προερχόμαστε ιδεολογικά από τον ίδιο χώρο αλλά η πρακτική μας έχει αποδείξει ότι είμαστε εντελώς αντίθετοι στις επιλογές μας», προσθέτει.

Κατά τον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη «στην Πελοπόννησο τίποτα δεν έχει αλλάξει την τελευταία δεκαετία εκτός από τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους που έγιναν με τα ΣΔΙΤ. Τίποτα μεγάλο και σπουδαίο δεν έχει γίνει στην Πελοπόννησο. Τίποτα που να σηματοδοτεί την πορεία Τατούλη αυτά τα δέκα χρόνια», τονίζει.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκα η Περιφέρεια Πελοποννήσου:

-Έχει το αθλιότερο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε επίπεδο Ελλάδος.

-Έχει από τα 32 εκατ. τουρίστες της χώρας μόλις τις 500.000

-Έχει απορρόφηση στο τελευταίο ΕΣΠΑ της τάξεως του 17%. «Από τα 284 εκατ. ευρώ έχουν απορροφηθεί τα 50, δηλαδή λείπουν από την αγορά. Δηλαδή, δεν αντιμετωπίστηκε η ανεργία», υποστηρίζει.

Αναφορικά με τις προτεραιότητές του, εφόσον εκλεγεί περιφερειάρχης, αναφέρει, μεταξύ άλλων:

-Τη γενναία χρηματοδότηση του παλιού οδικού και του επαρχιακού δικτύου της Πελοποννήσου αλλά και

-Την κατανομή των κονδυλίων της περιφέρειες σε μεγάλα έργα

Τέλος ο Π. Νίκας κάνει αναφορά και στο θέμα της διαχείριση απορριμμάτων, θέτοντας το εξής ερώτημα: «Επιτρέπεται μετά από εφτά χρόνια που ασχολούμαστε με το διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων να κάνουμε επίταξη και απαλλοτρίωση 300 στρεμμάτων για να κατασκευάσουμε τα εργοστάσια και να λειτουργήσουν;»

Περισσότερα Άρθρα

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Αγγελική Λαΐου – 10 χρόνια από τον θάνατό της

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Harvard και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας πραγματοποιούν εκδήλωση, για να τιμήσουν τη μνήμη της Αγγελικής Λαΐου με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τον αδόκητο θάνατό της. Ομιλητές θα είναι ο κ. Γεώργιος Β. Δερτιλής, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της École des Hautes […]

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Την ιδιαίτερη σημασία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των εθνικών κοινοβουλίων και των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη για το μέλλον της Ευρώπης περίοδο, ενόψει και των ευρωεκλογών, υπογράμμισαν σήμερα από κοινού ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. […]