16 °C Argos, GR
2 Ιουνίου 2020

Πυρ ομαδόν κατά Σιδέρη για την σφαγή του Παναργειακού

Μετά την ανακοίνωση των φιλάθλων που ευθέως βάλλουν κατά του Βασίλη Σιδέρη , έρχεται και η ανακοίνωση του επίσημου Παναργειακού που αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα. Εμείς μείναμε με την απορία ποιον φωτογραφίζει το Δ.Σ. των Λύκων ως προδότη.

 

Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ Άργους το Δ.Σ. του Παναργειακός Α.Π.Ο. εξέδωσε ανακοίνωση με τα κάτωθι:
Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
Αγαπητά μέλη της Κ.Ε.Δ.
Συγχαρητήρια!!! Αποστολή εξετελέσθη!!!
Οι εκ Πιερίας και Ημαθίας αντίστοιχα ορμώμενοι άρχοντες του αγώνα κ.κ. Πολυχρόνης και Γιάντσης, επιτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους. Η ομάδα της Καλαμάτας έπρεπε να περάσει αλώβητη από το γήπεδο του Άργους. Και πέρασε!!!
Οι συγκεκριμένοι διαιτητής και Α΄βοηθός επόπτης, κατάφεραν να γίνουν οι -αρνητικοί- πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης με το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, σε δύο εξόφθαλμες περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο και με άλλες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους.
Αδιάψευστο μάρτυρα των παραπάνω αποτελεί το βίντεο που σας επισυνάπτουμε.
H χθεσινή διαιτησία ήρθε να προστεθεί σε ένα σύνολο κακών διαιτησιών απέναντι στην ομάδα μας που ξεκίνησαν από το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο γήπεδο της Καλαμάτας με τον διαιτητή εκείνου του αγώνα κ. Νεοφυτιάδη.
Όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν εκφράσαμε δημοσίως το παραμικρό παράπονο, πιστεύοντας ότι όλα αυτά ήταν απλές συμπτώσεις και τίποτα παραπάνω, θεωρώντας ότι οι αγώνες κερδίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων και όχι στους διαδρόμους.
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ,ΟΜΩΣ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ.
Εμείς σαν διοίκηση παραμένουμε πιστοί στο πλάνο που χαράχθηκε το καλοκαίρι του 2018 και δηλώνουμε απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να πτοηθούμε όσα εμπόδια και αν βρεθούν στο δρόμο μας.
Και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας που μας στηρίζουν και μας ακολουθούν, ότι η ομάδα μας θα υλοποιήσει τους στόχους που όλοι έχουν ονειρευτεί.
Υ.Γ. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ!!! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

Περισσότερα Άρθρα

Θάνος Νταβέλος: Αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων στην Αργολίδα

Προχωράει ένα βήμα παρακάτω ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου. Ο Θάνος Νταβέλος, ιατρός με ειδικότητα και μεταπτυχιακές σπουδές στον ευρύτερο τομέα της δημόσιας υγείας, σε προσωπική ανάρτηση του, απευθύνει έκκληση στις τοπικές ενώσεις σωματείων της Αργολίδας για την άμεση αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου. Κάτι που οφείλει ΑΜΕΣΑ να ακούσει και να […]