17 °C Argos, GR
9 Απριλίου, 2020

NEA
Ζούμε στο Τατουλιστάν…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου Αποχώρησε ο Δ.Καμπόσος από κοπή πίτας λόγω της παρουσίας του Γ.Γκιόλα Παίρνει κεφάλια η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο- Ο Σιδέρης από τους τρεις πρώτους… Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Χρονόπουλος, κατεβαίνει ο Π.Χρηστίδης; Το παραμύθι Πετράν αυτή τη φορά δεν έχει δράκο, έχει Παναγιώτη Νίκα Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ζητάει την στήριξη υγειονομικών μονάδων Δήμος Άργους – Μυκηνών : Το Υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει την προμήθεια και παροχή εξοπλισμού φορητών ηλεκτρονικών συσκευών σε μαθητές Covid-19: Σχεδόν 2.000 θάνατοι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στις ΗΠΑ Εξέγερση στις φυλακές του Ελαιώνα μετά τον θάνατο κρατούμενης Ανδρέας Πουλάς: Η έμπρακτη αλληλεγγύη όπλο της κοινωνίας σε κάθε κρίση

Σε τροχιά υλοποίησης από την Περιφέρεια, ο δρόμος Βελανιδιά-Ανδρίτσα

Όπως ενημερώνει ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ιωάννης Μαλτέζος:

 

Με διάθεση επίλυσης πραγματικών προβλημάτων των πολιτών, με προγραμματισμό, μελέτη και καλή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, δόθηκε λύση σε μια ακόμη -ανικανοποίητη μέχρι σήμερα- ανάγκη πολιτών της Αργολίδας.

?Από το Σεπτέμβρη του 2018 μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής που μετακινούνταν μέσω της οδού Βελανιδιάς-Ανδρίτσας διέσχιζαν αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο της φωτογραφίας. Η οδός στην συμβολή της με χείμαρρο (παραπόταμο του Ξοβριού), λόγω του μεγάλου όγκου και της ταχύτητας των ομβρίων υδάτων, που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς», καταστράφηκε. Τμήμα της υφιστάμενης οδού παρασύρθηκε και η διερχόμενη κυκλοφορία διεξάγεται έκτοτε από το εναπομείναν τμήμα της οδού, πλάτους περίπου 4,0 μ., με κίνδυνο ζωής από ενδεχόμενη περαιτέρω κατάρρευση.

?Η νέα περιφερειακή αρχή έδωσε αμέσως εντολή και ολοκληρώθηκε η μελέτη αποκατάστασης του έργου. Εγκρίθηκε το έργο από την Οικονομική Επιτροπή και σήμερα, 16.10.2019, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νϊκας υπέγραψε προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του.

Περισσότερα Άρθρα

Και άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Νοσοκομείο Άργους

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Νοσοκομείο Άργους , η ασθενής κάτοικος Αργολίδας είναι το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Νομού μας ,μετά από αυτό που έχει καταγράψει ο ΕΟΔΥ,με το που ήρθε η απάντηση διεκομίσθει στο Νοσοκομείο αναφοράς της Πελοποννήσου, στο Ρίο.

Γιάννης Μανιάτης: Η χρήσιμη ψήφος για την πατρίδα και την παράταξη

Σε Μύλους, Σκαφιδάκι, Κιβέρι βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης. Μετά την επίσκεψή του έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Οργανώσαμε ανοικτή συζήτησή μας με τους πολίτες, σε Μύλους, Σκαφιδάκι και Κιβέρι. Για τους αγρότες, τους νέους, τις υποδομές, το μέλλον των χωριών μας. Η χρήσιμη ψήφος για την πατρίδα και την […]