20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Κινέττα και το Μάτι πριν και λίγο μετά την απόλυτη καταστροφή (video)

Την Τρίτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ολέθρια πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι, αφήνοντας πίσω της πάνω από εκατό νεκρούς.

Στις 23 Ιουλίου του 2018, δύο πυρκαγιές ξέσπασαν, η μία στην Κινέττα και η άλλη στην Ανατολική Αττική.

Μέσα σε μερικές ώρες, οι καταπράσινες περιοχές μετατράπηκαν σε καρβουνιασμένα τοπία, που αντηχούσαν από τις φωνές και τα κλάματα των ανθρώπων που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις φλόγες.

Οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν τόσο τραγικά, η απώλεια περιουσιών και η ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη των Ελλήνων.

Με αφορμή τον ένα χρόνο από την «μαύρη» εκείνη ημέρα η ομάδα του Updrones δημοσίευσε ένα βίντεο με το πριν και το μετά από τις πυρκαγιές στην Κινέττα και το Μάτι όπου αποτυπώνεται το μέγεθος της τραγωδίας.

 

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ο ιδρώτας, το ταλέντο και ο κύκνος

Όλοι θαυμάζουμε τον κύκνο που πλέει με χάρη στο νερό. Λίγοι όμως έχουμε σκεφτεί ότι την ίδια ώρα, κάτω από το γαλήνιο, πουπουλένιο σύννεφο που αντικρύζουμε, δυο πόδια δουλεύουν σαν ηλεκτρικό μοτεράκι. Κανένα άλλο υδρόβιο πουλί δεν φτάνει την ταχύτητα με την οποία κινείται ο κύκνος. Σταθερά και ασταμάτητα, για να ακολουθήσει την πορεία του και […]

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” – Νέος υποψήφιος ο Αθανάσιος Παπαδημητρίου

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” μεγαλώνει και ισχυροποιείται ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ και ο Αθανάσιος Παπαδημητρίου. Ο Θάνος είναι Αστυνομικός και ζει μόνιμα στο Άργος. Είναι παντρεμένος με την νοσηλεύτρια Μαρία Μποζιονέλου. Άλλος ένας νέος άνθρωπος που βοηθά στο επόμενο βήμα για τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Καλό Αγώνα και με τη Νίκη!