14 °C Argos, GR
28 Ιανουαρίου, 2020

NEA
Ζούμε στο Τατουλιστάν…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου Αποχώρησε ο Δ.Καμπόσος από κοπή πίτας λόγω της παρουσίας του Γ.Γκιόλα Παίρνει κεφάλια η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο- Ο Σιδέρης από τους τρεις πρώτους… Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Χρονόπουλος, κατεβαίνει ο Π.Χρηστίδης; Το παραμύθι Πετράν αυτή τη φορά δεν έχει δράκο, έχει Παναγιώτη Νίκα Πέντε μήνες με Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου “Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2020 – Όλη η πόλη μια σκηνή”  Ο Δημήτρης Καμπόσος για τη διαθήκη Κολιαλέξη και την υλοποίηση της Λυρικής Σκηνής στο Άργος (video) Ο Παναγιώτης Νίκας για την ενδεχόμενη επαναλειτουργία μέρους του σιδηροδρομικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας: Κάποιοι θεώρησαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι περιουσία τους

Τατούλης-Νικολάκου έτοιμοι για “κλεφτοπόλεμο” στο Περιφερειακό Συμβούλιο

 

Πρώτη συνεδρίαση σήμερα του Περιφερειακού Συμβουλίου και συγκεκριμένα ειδική συνεδρίαση , προκειμένου να εκλεγεί το Προεδρείο και η Οικονομική Επιτροπή.Νομίζω από τις συμπεριφορές των επικεφαλής των παρατάξεων αντιλαμβανόμαστε τι πρόκειται να ακολουθήσει στις επόμενες.

Η παράταξη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρου Τατούλη δια των “αρχηγών” της Τατούλη και Νικολάκου έδειξαν πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν κλίμα  συναίνεσης, ειδικά στο θέμα του προσώπου του Προέδρου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα τον Μανώλη Σκαντζό, έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, επί πολλά συναπτά έτη δημοτικός σύμβουλος και Διευθυντής στο Παναρκαδικό. Όσοι όμως έχουν παρακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα ξέρουν καλά πως ο Π.Τατούλης επί της ουσίας τοποθετήθηκε προσωπικά και λειτουργώντας με το θυμικό του και όχι με πολιτικά κριτήρια, μαζί με την Ντίνα Νικολάκου και με τις παρεμβάσεις τους έδειξαν πως το κλίμα θα είναι πολεμικό.

Η Ντίνα μην αφήνοντας τις παλιές της συνήθειες έκανε μια ακόμα επίθεση στο Νίκο Γόντικα, την ώρα που ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης    τοποθετούνταν και έλεγε για την “αμαρτωλή  Πελοπόννησο Α.Ε.”  για δρόμους  που βυθίζονται και για εργολάβους που πληρώνονται για έργα φαντάσματα. Όσο αφορά την επί της ουσίας απαίτηση του Νίκου Γόντικα να ασκηθούν έλεγχοι νομιμότητας των παραπάνω και όχι μόνο, ποιος μπορεί να του το αρνηθεί, αφού και οι ίδιοι που τους αφορά θα έπρεπε να επιδιώξουν κάθε δυνατό έλεγχο προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν όλα έγιναν νόμιμα και ηθικά.

Οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης διατράνωσαν την αντίθεση τους στις τελευταίες νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε σχέση με τις αλλαγές στον Κλεισθένη .

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μίλησε επανειλημμένος για συνεργασία και συναίνεση προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν του Πελοποννησίους  πολίτες και όχι άσκηση μικροπολιτικών για το θεαθήναι .

Σωτηρία Ε.Παπαδοπούλου

Περισσότερα Άρθρα

Διαμαρτυρία Ρομά σε Ναύπλιο και Άργος για το τροχαίο δυστύχημα τον Οκτώβριο στην Δαλαμανάρα 

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα Ρομά που διαμένουν στην περιοχή της Νέας Κίου και του Άργους. Οι Ρομά διαμαρτύρονται για το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου στην Δαλαμανάρα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι ηλικίας 33 και 18 ετών και ζητούν την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από […]

Η Τοπική Διοίκηση διαχειριστής της εκπαιδευτικής μιζέριας ή προμαχώνας διεκδίκησης της παιδείας των λαϊκών αναγκών;

Η κυβέρνηση στο πλαίσιο της πολιτικής της «αποκέντρωσης» της εκπαίδευσης, παραχωρεί μια σειρά από συμπληρωματικά καθήκοντα του κράτους στην «τοπική κοινωνία» (δήμους, γονείς), με σκοπό την υπονόμευση του όποιου ενιαίου χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Οι προσκείμενες σε αυτή την πολιτική τοπικές αρχές από την άλλη, αναλαμβάνουν με ζήλο τη διεκπεραίωσή τους, συντείνοντας στη σταθερή μετατροπή της […]