17 °C Argos, GR
1 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μια υπέροχη ημέρα, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για κάποια καθημερινά σας θέματα. Από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε και αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι τυπικές σας συμπεριφορές κάποιους τους μπερδεύουν. Καιρό τώρα υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας πλησιάσουν αλλά ακόμη δεν τους έχετε ανάψει το «πράσινο φως».

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τον Ηλιο μέσα στη ζωδιακή σας ζώνη, μπορείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα ως προς αυτά που θέλετε να κάνετε σε εργασία αλλά και οικογενειακή – ερωτική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην κλείνετε τα μάτια στο πρόβλημα που έχει ανακύψει μέσα στη σχέση σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές συζητήσεις με τον άνθρωπό σας μέχρι να βρεθούν λύσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μόνοι σας μάλλον περνάτε πολύ καλύτερα και αυτό σας έχει κάνει ακόμη πιο αγαπητούς στους κύκλους σας. Από τον Ιούνιο, μια νέα προσωπικότητα θα σας προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει ερωτικά ενώ ήδη είστε σε μια άλλη σχέση. Με τον Ερμή να περνάει προσεχώς στον Καρκίνο θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα – παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αν δεν έχετε βρει ακόμη κάποιο ταίρι θα ήταν μέγιστο λάθος σας να ψάξετε για σπίθες στο πρόσφατό σας παρελθόν. Αλλωστε αυτά τα έχετε ξαναπεράσει πολλάκις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μόνο επιτυχίες σας περιμένουν στην εργασία και στα οικονομικά σας δεδομένα. Από τον καινούργιο μήνα θα έρθουν και τα φλερτ που θα σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι προσπάθειές σας για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου πάνω σας έχουν πιάσει τόπο! Από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε και τις προτάσεις για έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μάλλον κάποια μυστικά σας τείνουν να έρθουν στην επιφάνεια. Τώρα καλείστε εσείς, που είστε λίγο μπερδεμένοι στην ερωτική σας ζωή, να πάρετε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στις επόμενες 2-5 ημέρες θα συναντήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πιθανόν και μια έλξη να δημιουργηθεί από εκεί που δεν το περιμένετε. Κοιτάξτε και την εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Καλά κάνετε και αποφεύγετε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν κάτι κοινό με τη δική σας φιλοσοφία. Οι εξελίξεις θα έρθουν από το τέλος του Μαΐου και θα σας δικαιώσουν!

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Με ντελάληδες και πολύχρωμα γαϊτανάκια άνοιξε το τριώδιο στο Ναύπλιο

Οι ντελάληδες του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού, άνοιξαν το Τριωδίου στο Ναύπλιο όπου επισκέφθηκαν γειτονιές της πόλης και διαλάλησαν την έναρξη της μεγάλης αποκριάτικης γιορτής. Κάλεσαν μικρούς και μεγάλους να μασκαρευτούν και να ξεχυθούν στους δρόμους για να ξεφαντώσουν, όπως επιτάσσει η παράδοση της Αποκριάς, με τα Γαϊτανάκια να έχουν την τιμητική τους ! Από την Πλατεία […]

Με μια ματιά τα γεγονότα στο Ναύπλιο…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου

1. Με ταχύς ρυθμούς προχωρούν τα έργα εκβάθυνσης του λιμένος Ναυπλίου Σύντομα το λιμάνι του Ναυπλίου θα μπορεί να φιλοξενήσει άφοβα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες στις κρουαζιέρες να επισκέπτονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την πόλη και την ευρύτερη του Δήμου περιοχή. Ήδη τον Δεκέμβριο ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές εκσκαφές στον δίαυλο και στην […]