34 °C Argos, GR
12 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θα χρειαστεί αυτές τις ημέρες, που πλησιάζει η έκλειψη, να είστε στο πολλαπλάσιο πιο εγκρατείς σε λόγια και υποσχέσεις στον ερωτικό τομέα. Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην κάνετε το γνωστό λάθος να συγκρίνετε το παρελθόν με το παρόν. Τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, που μπορείτε να πάρετε αποφάσεις στους δικούς σας χρόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τον ανάδρομό σας κυβερνήτη θα έχετε πολλά παράδοξα από το ερωτικό σας παρελθόν να σας αναζητούν και πάλι. Σίγουρα μπορείτε τώρα να βρείτε όλες τις πιθανές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εχετε τη συμπαντική τύχη με το μέρος σας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το πολλαπλασιάσετε. Ερωτες ποιοτικοί και πολύ χρήμα στρώνονται εύκολα στο δρόμο σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην μένετε μόνο στο προφανές από αυτά που σας λένε. Ξέρετε τι ζητάτε και πρέπει να το κυνηγήσετε. Για την εργασία σας θα χρειαστεί να δείξετε τα διπλωματικά σας ταλέντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί το σωστό ταίρι, αλλά μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα έχετε πολλές νέες προσεγγίσεις και φλερτ, που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας και όλες αυτές τις ανάγκες που έχει. Είστε οι μόνοι που μπορείτε να τον βοηθήσετε τόσο πολύ. Χρήματα έρχονται από την εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στους κύκλους του επαγγέλματός σας υπάρχουν κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Μην δώσετε παραπάνω σημασία, απλά κάντε αυτό που πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας είναι ελεύθεροι ή έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα ο Ιούλιος θα ανατρέψει την κατάσταση με φρέσκιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορεί να έχετε αφήσει στην άκρη την προσωπική σας ζωή, αλλά μέσα από μια ουσιαστική ερωτική γνωριμία που θα φέρει ο ανάδρομος σίγουρα όλα θα αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Όλες οι ενδείξεις που πιάνουν οι κεραίες σας για τον άνθρωπό σας, σας έχουν σίγουρα αναστατώσει. Το ιδανικό είναι να μιλήσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ένα αναπάντεχο προξενιό έρχεται στο δρόμο σας. Εσείς, που έχετε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, μην κάθεστε με τα χέρια πια σταυρωμένα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας θα πραγματοποιήσει σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου. Στη συνέχεια, στις 12:00 θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων κατά την εκτέλεση καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται […]

Χαρδαλιάς: Νέα μέτρα για τους επαναπατρισμούς Ελλήνων μέσω αεροπορικών συνδέσεων

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι λαμβάνονται νέα μέτρα για τις αεροπορικές συνδέσεις. Συγκεκριμένα τόνισε ότι θα επιτρέπονται πλέον επαναπατρισμοί από τρεις κατηγορίες ατόμων:   α) Όσοι χρήζουν υγειονομικής φροντίδας (έγκυρες ή με κάποιο σοβαρό νόσημα) με ιατρική βεβαίωση β) Όσοι δεν έχουν εξασφαλισμένη στέγη (λ.χ. λήξη διαστήματος νόμιμης διαμονής σε […]