33 °C Argos, GR
11 Αυγούστου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τελικά, δεν ξέρετε και τόσο πολλά για το άτομο που σας αφορά ερωτικά και οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες. Πιθανόν και να έχετε μια τυχαία συνάντηση και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα του συντρόφου σας που θα πρέπει να αγκαλιάσετε. Πιθανόν και να χρειαστεί να του δώσετε χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τον άνθρωπό σας όλα αυτά που θα κανονίσετε το επόμενο διάστημα θα έχουν την εύνοια του σύμπαντος για να γίνουν πραγματικότητα το συντομότερο! Τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πολλές οι ανακρίβειες που τρέχουν με το άτομο που έχετε ερωτευτεί, κι αυτό σίγουρα σας έχει παραξενέψει. Προσεχώς όμως θα έχετε εκπλήξεις και προτάσεις ευχάριστες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέσα στον περίγυρό σας τρέχουν πολλά φλερτ που όμως δεν σας ενδιαφέρουν. Το μυαλό και η καρδιά σας ακόμη είναι σε κάποια πιο παλιά σας σχέση. Κάτι αλλάζει από Ιούλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά αυτό δεν δείχνει ότι σας πτοεί σε κάτι. Αντιθέτως, έχετε πια χρόνο για την εργασία και τους καλούς φίλους.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με μεγάλη σας έκπληξη θα έχετε μια επίσκεψη από το αισθηματικό σας παρελθόν. Μάλλον ο πρώην σας επιθυμεί να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο κοντά έρχεστε στο σύντροφό σας, που κάνει πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί αυτή η σχέση σε ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μια ιδιαίτερη ερωτοφιλία έχει ανακύψει με κάποιον συνεργάτη σας. Αυτό μέσα στον μήνα του Καρκίνου θα γίνει πρόταση για ερωτική σχέση. Κρατηθείτε μακριά από τα τρίτα μάτια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και απόλυτα ευτυχισμένοι. Ολα δείχνουν ότι έχετε κάνει μεγάλα βήματα σε επαγγελματικά και κοινωνικά σας δρώμενα. Τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολα τα αστρολογικά της εποχής σάς δίνουν το πλεονέκτημα που ζητάτε, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με τον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Υπάρχουν κάποιες έμμεσες προσπάθειες από τον πρώην σας για να σας πλησιάσει, αλλά με φιλικό τρόπο. Ισως να το κάνει για να μάθει κάποια νέα σας πιο εύκολα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Σκάφος με 69 μετανάστες εντοπίστηκε στα Κύθηρα

Τουριστικό σκάφος που μετέφερε 69 μετανάστες  εντοπίστηκε χθες στο λιμάνι Διακοφτίου στα Κύθηρα, μετά από τηλεφώνημα πολίτη. Το σκάφος είχε αναχωρήσει από τη μαρίνα στο Καλαμάκι Αττικής , πιθανόν για κάποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στελέχη της λιμενική αρχής Κυθήρων, μετά από έλεγχο, εντόπισαν και συνέλλαβαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές, Ουκρανικής υπηκοότητας, 36 και 31 […]

Πρόστιμα μέχρι και 500 € για όσους “παίζουν” με τη φωτιά

  Με Πυροσβεστική διάταξη ταξινομούνται τα διοικητικά πρόστιμα, καθορίζεται το ύψος και προβλέπεται η διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης αυτών, ανά κατηγορία και είδος παράβασης,από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Πυροσβεστικού Σώματος στο πλαίσιο άσκησης της εποπτείας των οικονομικών δραστηριοτήτων, επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων, κατόπιν διαπίστωσης μη τήρησης των απαιτούμενων από τις κείμενες διατάξεις πυροπροστασίας : α) […]