20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας για τα γεγονότα στο Δήμο Ερμιονίδας

Πριν από λίγο ενημερώθηκα για τα θλιβερά γεγονότα στον Δήμο Ερμιονίδας που με αφορμή την τουλάχιστον αψυχολόγητη ενέργεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την εκδικητικότητα του πρώην Δημάρχου, την αγωνιώδη προσπάθεια του νέου Δημάρχου για αντιμετώπιση του χάους που παρέλαβε στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τον, τουλάχιστον περιέργως όψιμο, υπερβάλλοντα ζήλο των υπαλλήλων του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, βρίσκονται αυτή την στιγμή, μεταξύ άλλων, κρατούμενοι με την διαδικασία του αυτοφώρου υπάλληλοι του Δήμου Ερμιονίδας γιατί δεν προέβησαν στο πειθαρχικό παράπτωμα της άρνησης εκτέλεσης εντολής.

Δηλώνω την απέχθεια μου για τις ενέργειες του πρώην Δημάρχου και ας κατανοήσει η ψυχή του, ότι καλώς ή κακώς ο λαός της Ερμιονίδας δεν τον ήθελε άλλο. Ακόμα και εάν τεκμηριώνει όποιο δίκιο απέναντι στον νέο Δήμαρχο, τον καλώ να κρατηθεί μακριά από τους εργαζόμενους του Δήμου, ο αυταρχισμός και η αλαζονεία του απέναντι στους εργαζόμενους δεν πέρασε και ούτε θα περάσει, του το εγγυώμαι και προσωπικά.

Το σύνολο των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων αλλά και του όποιου Δημάρχου υπερασπίζεται τον Δημόσιο & Κοινωνικό χαρακτήρα των Υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και ζητάμε την άμεση απελευθέρωσή τους.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους εκεί συναδέλφους και με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και σε άμεση ετοιμότητα για όποια παρέμβαση και κινητοποίηση απαιτηθεί. Καλώ την Περιφέρεια Πελοποννήσου άμεσα, τις επόμενες ώρες, με συνοπτικές διαδικασίες να αδειοδοτήσει σημείο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Δήμο Ερμιονίδας.

Καλώ τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Αργολίδας να επιληφθεί ο ίδιος προσωπικά των γεγονότων, με την ευχή οι υφιστάμενοι του να δείχνουν σε κάθε περίπτωση τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο.

Ενημερώνω τους πάντες ότι όποιοι ενδόμυχα θέλουν την Ιδιωτικοποίηση & Εκχώρηση Υπηρεσιών και Αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α. θα μας βρουν μπροστά τους, ανυποχώρητους και αδίσταχτους.

 

Άργος 11 Δεκέμβρη 2019

Ευαγγελία Τσατσούλη

Πρόεδρος  ΣΕΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Τζανακόπουλος: Εκλογές στις 7 Ιουλίου (video)

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας να στηθούν οι κάλπες. Κλείνοντας οριστικά τα σενάρια περί της ημερομηνίας που θα στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha πως «απόφαση του πρωθυπουργού είναι, πράγματι, οι εκλογές να γίνουν στις 7 […]

Έβρος : Οι Τούρκοι έχουν προωθηθεί σε ελληνικό έδαφος – Η αντίδραση της Αθήνας

Θέμα και σε ξένα ΜΜΕ, έχουν γίνει οι νέες τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο, που δεν έμειναν αναπάντητες από την Αθήνα. Οι τουρκικές δυνάμεις, εμφανίζονται να έχουν προωθηθεί εδώ και μέρες, σε ελληνικό έδαφος στον νότιο Έβρο, στη θέση Μελισσοκομείο, η οποία βρίσκεται σε ένα σημείο το οποίο πλημμυρίζει κάθε χρόνο μετά το φθινόπωρο και με […]