29 °C Argos, GR
13 Ιουλίου 2020

Τράβηξε…ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ο Δημήτρης Νικητόπουλος

Την απόφαση της παράταξης του να μην συμμετέχει στις εκλογές του Μαϊου ανακοίνωσε ο επικεφαλής της,  Δημήτρης Νικητόπουλος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Φτάνουμε στο τέλος της θητείας μας με το κεφάλι ψηλά, όρθιοι, αξιοπρεπείς και με καθαρή συνείδηση ότι τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνισθήκαμε με σθένος, αυταπάρνηση και προπάντων με θέσεις, επιχειρήματα και προτάσεις να αντιμετωπίσουμε μία λαίλαπα ανευθυνότητας, αδιαφάνειας και ακραίου λαϊκισμού.

Η δημοτική αρχή του κ. Καμπόσου φέρει βαρύτατες ευθύνες όχι μόνο για την οικονομική καχεξία και παράλυση της πόλης του Άργους, αλλά είναι ευθέως υπόλογη για το ότι ο ιστορικός δήμος Άργους – Μυκηνών έχει πέσει σε πλήρη ανυποληψία και αποτελεί παράδειγμα κακών πρακτικών διοίκησης, ανυπαρξίας ουσιαστικού έργου και περίσσειας λόγου διχαστικού και μισαλλοδοξίας.

Πέντε χρόνια τώρα, από τα έδρανα της μειοψηφίας o “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ”, με βάση το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είχε καταθέσει προεκλογικά, προσπάθησε με συνέπεια, ήθος και επιμονή, να αναδείξει τα πραγματικά προβλήματα, προτείνοντας λύσεις.

Καταθέσαμε τις δικές μας προτάσεις, δώσαμε καθημερινές μάχες στα Δημοτικά Συμβούλια και τις επιτροπές του δήμου, είμασταν πάντα παρόντες, όχι με φωνασκίες, ύβρεις και προπηλακισμούς, αλλά με θετικό λόγο και μαχητική συλλογική προσπάθεια.

Είμασταν όμως, είναι αλήθεια, απελπιστικά ΜΟΝΟΙ…

Επιδεικτικά και απροκάλυπτα έξω από την “αντζέντα” των περισσότερων μέσων ενημέρωσης που συστηματικά έβαζαν φραγή στις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του “ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ”, αποσιωπώντας τες για να εξυπηρετήσουν τις επιλογές του δημοτικού πρυτανείου…

Δυστυχώς, έξω όμως και από την πολιτική αντζέντα και το ενδιαφέρον των προοδευτικών κομματικών σχηματισμών που αρκέσθηκαν να καταγγέλουν γενικόλογα το “φαινόμενο Καμπόσου” , αλλά και συστηματικά αδιαφόρησαν πλήρως να συνεισφέρουν τοπικά με συμμετοχή, θετικό λόγο, δράσεις και παρουσία στις μικρές αλλά και μεγάλες μάχες που δώσαμε την πενταετία.

Ο “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ” ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μία συλλογική προσπάθεια ενεργών πολιτών, με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για το Άργος και τα δημοτικά διαμερίσματα, με δημοκρατικές ευαισθησίες και προοδευτική ματιά. Πορεύθηκε χωρίς κομματικές ομπρέλες, χωρίς χορηγίες και εξαρτήσεις και λειτούργησε με γνώμονα τα καλώς ευνοούμενα συμφέροντα του δήμου Άργους – Μυκηνών και των κατοίκων του.

Ο “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ” δεν θα είναι παρόν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, αλλά θα συνεχίσει όμως να συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει για την ανάδειξη και την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες του.

Ότι έχουμε πει στο παρελθόν, ισχύει και τώρα…

 

Άργος 13/04/2019

Για τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ

Ο Επικεφαλής

Δημήτριος Νικητόπουλος

Ο Συντονιστής

Καραργύρης Χρήστος

Περισσότερα Άρθρα

Σάλπισμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος και σάλπισμα νίκης  στα αποψινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Παναγιώτη Νίκα στο Ναύπλιο. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης διατράνωσσε την απόλυτη αισιοδοξία του για νίκη στις εκλογές του Μαΐου. Ευχαρίστησε την ηγεσία της ΝΔ, τον τέως Νομάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο και τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη. […]

Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος:Οἱ κάθε λογῆς λοιπόν τσαρλατάνοι , εἶναι πολύ πιό εὔκολα πιστευτοί ἀπ’ ὅτι ὁ Πατριάρχης, ὁ Ἀρχιεπίσκοπος, ἡ Ἱερά Σύνοδος, οἱ κληρικοί οἱ πραγματικά γνήσιοι καί διακριτικοί Πατέρες.

«Φοβοῦμαι ὑμᾶς μήπως εἰκῆ κεκοπίακα εἰς ὑμᾶς»(Γαλ.4,11) Ναύπλιο Μεγάλη Δευτέρα 13 Ἀπριλίου 2020 + Ὁ Ἀργολίδος Νεκτάριος Ἀγαπητοί Κώστα, Σοφία, Γιάννη, Κατερίνα, Πασχάλη Ἐλπίδα, Ἀναστασία κ.λ.π Πῆρα τά μηνύματά σας, πού εἶναι γεμάτα ἐρωτήματα, ἀγωνία καί θά ἔλεγα σκοτεινιά. Θέλω λοιπόν νά σᾶς ἀπαντήσω μ’αὐτή τήν ἀνοιχτή ἐπιστολή, στά ἐρωτήματα καί τίς ἀγωνίες σας οἱ […]