15 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Πόρο: Ανατριχίλα από την προφητική ανάρτηση του πιλότου

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η τραγωδία στον Πόρο με την πτώση ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Πρόκειται για δύο ρωσικής καταγωγής άνδρες, οι οποίοι είχαν ναυλώσει το ελικόπτερο με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», και για τον πιλότο του μοιραίου ελικοπτέρου Νίκο Καρυστινό.

Δυστυχώς, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ελικόπτερο μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά. Και οι τρεις επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο και ανασύρθηκαν από άνδρες των ΟΥΚ το απόγευμα της Τρίτης.

Ο άτυχος πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, Νίκος Καρυστινός

-Ο άτυχος πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, Νίκος Καρυστινός -Φωτογραφία: Facebook

Ο Νίκος Καρυστινός είχε τελειώσει τη Σχολή Ικάρων και διέθετε μεγάλη εμπειρία, με πολλές ώρες πτήσεις σε αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα παντός τύπου. ‘Ηταν πατέρας τριών παιδιών.


Με καταγωγή από την Αθήνα, ο Ν. Καρυστινός είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σαντορίνη.

Το ανατριχιαστικό είναι πως στις 10 Ιουλίου είχε κάνει μία ανάρτηση που πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως «προφητική», δυστυχώς. «Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα ‘βρισκε αντικαταστάτη σε μια εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει», έγραφε ο άτυχος πιλότος.

 

Ποιοι είναι οι δύο νεκροί Ρώσοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλες δύο σοροί ανήκουν στους ρωσικής καταγωγής Abramov Mikhail και Davel Akolinin, που είχαν εκμισθώσει το ελικόπτερο από τον Γαλατά για να μεταβούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Πηγή: iefimerida.gr.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά, ψευδή κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (6.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία ναρκωτικά, ψευδής κατάθεση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 23χρονο βρέθηκε στην κατοχή του τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Κατά […]

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου

Ξεκίνησαν Σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, τα έργα για την “Εκβάθυνση Λιμένα Ναυπλίου” από την ανάδοχο εταιρεία E.T.E.Θ. A.E. (ETAIPΕIA TEXNIKΩN EPΓΩN ΘEΣΣAΛONIKHΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία από το 2001 ανήκει στον Όμιλο J&P ΑΒΑΞ). Η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη αποπεράτωσης του συνόλου των εργασιών που απαιτούνται για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου. […]