20 °C Argos, GR
Νοέμβριος 14, 2019

Φοβούνται τον διάλογο Γεωργόπουλος και Τόκας ;

Εδώ και ένα μήνα περίπου έκανα την πρώτη επαφή με τους 4 επικεφαλής των συνδυασμών  στο Δήμο Ερμιονίδας για την διεξαγωγή debate΄στην εκπομπή μου στο tvsuper και κατ΄αρχήν είπαν ναι. Αμέσως όμως μετά άρχισαν οι δυο να βρίσκουν κολλήματα, όταν λέω οι δυο εννοώ ο Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Τάσος Τόκας. Είτε στην ημερομηνία, είτε ζητώντας την παρουσία και δεύτερου δημοσιογράφου, λες και επρόκειτο για πρωθυπουργικό debate , για να σας εξηγήσω ο δημοσιογράφος όπως όλοι ξέρετε σε τέτοιου είδους εκπομπές παίζει καθαρά συντονιστικό ρόλο, αφού κάνει μόνο τις ερωτήσεις οι οποίες έχουν προσυμφωνηθεί και κρατάει τον χρόνο που απαντάνε οι  συμμετέχοντες. Ο Γιάννης Γεωργόπουλος δήλωσε κόλλημα στην αρχική ημερομηνία και ζήτησε να διεξαχθεί στο τέλος Μαρτίου και αυτό έγινε, στην τελευταία επικοινωνία όρισα ημερομηνία διεξαγωγής του την 20η Μαρτίου και τους ζήτησα εντός δυο ημερών να μου απαντήσουν, οι μόνοι που απάντησαν  και μάλιστα αποδεχόμενοι την πρόταση μου είναι ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής και ο Τάσος Λάμπρου.

Παρακάτω σας παραθέτω τα δυο email που έστειλα στους 4 επικεφαλής στον Δήμο Ερμιονίδας

16 Φεβρουαρίου Κύριοι καλησπέρα σας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και την κατ΄αρχήν αποδοχή σας στην πρόσκληση μου για την διεξαγωγή debate στην εκπομπή μου Σέντρα στην πολιτική και στον τηλεοπτικό σταθμό tvsuper σας στέλνω το πλαίσιο.
Ο χρόνος απάντησης του καθενός από εσάς θα είναι 3 λεπτά, δεν επιτρέπετε ο μεταξύ σας διάλογος και εννοείτε δεν επιτρέπετε να διακόπτετε αυτόν που έχει το λόγο ,επίσης σε ότι αφορά την σειρά που θα απαντάτε αυτό θα γίνει εναλλάξ , το debate θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο τέλος των θεματικών ενοτήτων θα έχετε πέντε λεπτά χρόνο ο καθένας να μιλήσετε για ότι εσείς θέλετε ,οι θεματικές ενότητες που θα τεθούν προς συζήτηση θα είναι οι εξής: Απορρίμματα, πολιτισμός,τουρισμός,οδικό δίκτυο , αποχέτευση, μαρίνες-λιμάνια,Κλεισθένης,σχέσεις Δήμου Περιφέρειας,ύδρευση.

 

13 Μαρτίου Κύριοι καλημέρα σας, όπως σας έχω γράψει σε προηγούμενη επικοινωνία μας και όπως και τηλεφωνικά έχουμε μιλήσει για το debate, ημερομηνία που έχω κενή είναι η 20 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη. Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε εντός δυο ημερών, μη απάντηση σας θα την εκλάβω ως άρνηση της συμμετοχής σας .

Περισσότερα Άρθρα

Zευγάρι συνταξιούχων αγόρασε παλιό αχυρώνα που έκρυβε θησαυρό!

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε ζευγάρι συνταξιούχων από τη Νέα Υόρκη που αποφάσισε να αγοράσει έναν παλιό αχυρώνα στην Πορτογαλία χωρίς να πάρει δάνειο. Το ζευγάρι αντάλλαξε την έντονη ζωή της Νέας Υόρκης με μια ζωή σε ένα ήσυχο περιβάλλον στην Πορτογαλία. Αυτός ο αχυρώνας δεν είχε ανοιχτεί για πολλές δεκαετίες αν και ο ιδιοκτήτης του […]

Στη τελική ευθεία η ανακαίνιση του Πολιτιστικού Χώρου «Βασίλειος Χαραμής» (ΤΡΙΑΝΟΝ)

Η δημοπράτηση των μελετών για την αποκατάσταση και συντήρηση του Πολιτιστικού Χώρου «Βασίλειος Χαραμής» (ΤΡΙΑΝΟΝ)  έγινε γεγονός στις 29 Ιουλίου. Ο σχεδιασμός, η στρατηγική και η μεθοδική δουλειά από την πρώτη στιγμή ανάληψης καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής με την καθοδήγηση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου αποδίδει καρπούς ,οι εξαγγελίες γίνονται πράξη καθημερινά. Το κτιριακό δυναμικό […]