30 °C Argos, GR
4 Αυγούστου 2020

Φοβούνται τον διάλογο Γεωργόπουλος και Τόκας ;

Εδώ και ένα μήνα περίπου έκανα την πρώτη επαφή με τους 4 επικεφαλής των συνδυασμών  στο Δήμο Ερμιονίδας για την διεξαγωγή debate΄στην εκπομπή μου στο tvsuper και κατ΄αρχήν είπαν ναι. Αμέσως όμως μετά άρχισαν οι δυο να βρίσκουν κολλήματα, όταν λέω οι δυο εννοώ ο Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Τάσος Τόκας. Είτε στην ημερομηνία, είτε ζητώντας την παρουσία και δεύτερου δημοσιογράφου, λες και επρόκειτο για πρωθυπουργικό debate , για να σας εξηγήσω ο δημοσιογράφος όπως όλοι ξέρετε σε τέτοιου είδους εκπομπές παίζει καθαρά συντονιστικό ρόλο, αφού κάνει μόνο τις ερωτήσεις οι οποίες έχουν προσυμφωνηθεί και κρατάει τον χρόνο που απαντάνε οι  συμμετέχοντες. Ο Γιάννης Γεωργόπουλος δήλωσε κόλλημα στην αρχική ημερομηνία και ζήτησε να διεξαχθεί στο τέλος Μαρτίου και αυτό έγινε, στην τελευταία επικοινωνία όρισα ημερομηνία διεξαγωγής του την 20η Μαρτίου και τους ζήτησα εντός δυο ημερών να μου απαντήσουν, οι μόνοι που απάντησαν  και μάλιστα αποδεχόμενοι την πρόταση μου είναι ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής και ο Τάσος Λάμπρου.

Παρακάτω σας παραθέτω τα δυο email που έστειλα στους 4 επικεφαλής στον Δήμο Ερμιονίδας

16 Φεβρουαρίου Κύριοι καλησπέρα σας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και την κατ΄αρχήν αποδοχή σας στην πρόσκληση μου για την διεξαγωγή debate στην εκπομπή μου Σέντρα στην πολιτική και στον τηλεοπτικό σταθμό tvsuper σας στέλνω το πλαίσιο.
Ο χρόνος απάντησης του καθενός από εσάς θα είναι 3 λεπτά, δεν επιτρέπετε ο μεταξύ σας διάλογος και εννοείτε δεν επιτρέπετε να διακόπτετε αυτόν που έχει το λόγο ,επίσης σε ότι αφορά την σειρά που θα απαντάτε αυτό θα γίνει εναλλάξ , το debate θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο τέλος των θεματικών ενοτήτων θα έχετε πέντε λεπτά χρόνο ο καθένας να μιλήσετε για ότι εσείς θέλετε ,οι θεματικές ενότητες που θα τεθούν προς συζήτηση θα είναι οι εξής: Απορρίμματα, πολιτισμός,τουρισμός,οδικό δίκτυο , αποχέτευση, μαρίνες-λιμάνια,Κλεισθένης,σχέσεις Δήμου Περιφέρειας,ύδρευση.

 

13 Μαρτίου Κύριοι καλημέρα σας, όπως σας έχω γράψει σε προηγούμενη επικοινωνία μας και όπως και τηλεφωνικά έχουμε μιλήσει για το debate, ημερομηνία που έχω κενή είναι η 20 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη. Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε εντός δυο ημερών, μη απάντηση σας θα την εκλάβω ως άρνηση της συμμετοχής σας .

Περισσότερα Άρθρα

Άρση των μέτρων για τον κορονοϊό από αύριο στις φυλακές

Σε αποκλιμάκωση των μέτρων για τον κορονοϊό στις φυλακές προχωράει από αύριο, Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, ενώ στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της λειτουργίας του νέου Καταστήματος Κράτησης Δράμας, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών, αλλά και της Πειθαρχικής Φυλακής Υψίστης Ασφαλείας […]

Τι θα κερδίσεις αν φοιτήσεις στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος

Η Τουριστική Σχολή-ΙΕΚ Πελοποννήσου, με έδρα το Άργος, με μακραίωνη ιστορία, λειτούργησε για πρώτη φορά πριν 45 και πλέον χρόνια στο Ναύπλιο. Στη συνέχεια, στεγάστηκε σε ξενοδοχείο στο Τολό, όπου λειτούργησε και ως οικοτροφείο και από το 2012 έως και σήμερα, φιλοξενείται στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο ΆργουςΜυκηνών και έχει […]