17 °C Argos, GR
30 Μαρτίου, 2020

Ως άλλος αυριανιστής ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης σπέρνει τη διχόνοια

Ανδρέα Πουλά, εκπροσωπεί το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης;

Με ένα αδιανόητο δελτίο τύπου ο διορισμένος γραμματέας της ανύπαρκτης νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ Αργολιδας, προσπαθεί να πάρει λίγα λεπτά δημοσιότητας, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και λειτουργώντας ως ένας αυριανιστής περασμένων, κακών εποχών.

Αυτός ο κύριος που δεν εκπροσωπεί κανέναν άλλο παρά μόνο τον εαυτό του, και είναι φανατικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου (μόνο και μόνο για αυτό μπορείτε να αντιληφθείτε όλοι περί τίνος πρόκειται), κατηγορεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ώρα που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ακολουθεί την ίδια στάση με την Κυβέρνηση, και ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία λέει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους έκανε να αισθάνονται πως για πρώτη φορά υπάρχει κράτος.  Με ένα λιβελλογράφημα, παραποιεί την πραγματικότητα. Σκέφτηκα κατά αρχήν να μην ασχοληθώ μαζί του και να μη ανεβάσω το δελτίο τύπου. Γιατί έτσι επί της ουσίας του δίνω τα δέκα λεπτά δημοσιότητας που επιζητεί. Όμως τελικά, θα του δώσουμε τα δέκα λεπτά και θα τον παραδώσουμε στην κρίση σας.

 

Σωτηρία Παπαδοπούλου.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αργήσατε & δειλιάσατε ως πρωθυπουργός κ Μητσοτάκη…

Αργήσατε να προμηθευτείτε στις αναγκαίες ποσότητες το κατάλληλο υγειονομικό υλικό ενώ είχατε σχεδόν ένα μήνα περιθώριο από την εκδήλωση και την παραδοχή περί πανδημίας για να προετοιμαστείτε…

Δειλιάσατε γιατί δεν κλείσατε ως οφείλατε τις εκκλησίες ταυτόχρονα με τα σχολεία παρά τ’ ότι εκεί  λειτουργούνται πολυπληθείς ευπαθείς ομάδες οι οποίες έχουν θνητότητα περίπου 10% στον ιό & ας είναι θρησκόληπτοι ψηφοφόροι!

Η Γερμανία & η Ν Κορέα που φαίνεται ότι έχουν επάρκεια διαγνωστικού & λοιπού υγειονομικού υλικού κάνουν τεστ στις πλατείες & στο δρόμο που ανέρχονται σε 5.000 ανά εκατομμύριο κατοίκων, ενώ εσείς μόνο 500 ανά 1.000.000 & μόνο σ’ όσους προσέρχονται στις δομές Υγείας δλδ 10 φορές λιγότερο και προγραμματίζετε ακόμα λιγότερα στο μέλλον, κατά δήλωση του κ Τσιόδρα!

Εκ των συγκριτικών αποτελεσμάτων η κυβέρνησή σας δεν προετοίμασε καλά την χώρα μπρος στην θανατηφόρα επιδημία…

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους του Ε. Σ. Υγείας που μας στηρίζουν ως πολίτες, υποστηρίζοντας την Υγειονομική δομή  που θεσμοθετήθηκε ως Μεταρρύθμιση των λαϊκών στρωμάτων από το 1983.

Οι δηλώσεις της πρωθυπουργού της Ν Κορέας για την επιτυχία της χώρας ότι βασίστηκε κατά κύριο λόγο στο μεγάλο αριθμό τεστ κλπ, στο link: https://www.youtube.com/watch?v=ube88cLhDLc

 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Από ποιους…τα άκουσε ο Ιωάννης Μαλτέζος

Στρατεύσιμοι του ΚΕΜΧ Ναυπλίου είπαν σήμερα τα καθιερωμένα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο. Στον κ.Μαλτέζο είπαν τα κάλαντα και μικρά παιδιά που επισκέφθηκαν το γραφείο του. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και φυσικά δεν έλειψαν και τα κεράσματα.

Ανοίγει ο δρόμος για τα αναδρομικά -Δημοσιοποιήθηκαν οι αποφάσεις του ΣτΕ

Από το Συμβούλιο της Επικρατείας δημοσιοποιήθηκαν χθες τα πλήρη κείμενα των αποφάσεων της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για το ασφαλιστικό νόμο 4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου). Οι αποφάσεις δημοσιεύθηκαν την 4η Οκτωβρίου 2019 σε δημόσια συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. Όπως είναι γνωστό, η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε κατά πλειοψηφία αντισυνταγματικές βασικές διατάξεις του ασφαλιστικού νόμου. […]