18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άγιος Δημήτριος: “Θρίλερ” στο διαμέρισμα που αναφέρεται ότι έπεσαν πυροβολισμοί

Το περιστατικό ξεκίνησε από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία, ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, , όπου μένει ο 60χρονος.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος είναι οπλισμένος με πιστόλι, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο σπίτι και αν πράγματι ο άνδρας έχει πυροβολήσει.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σπίτι, ενώ έχει μεταβεί από την πρώτη στιγμή ομάδα ειδικών διαπραγματευτών, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες να παραδοθεί ο άνδρας, χωρίς να υπάρχει κάτι δυσάρεστο.

ΠΗΓΗ: zougla, newsit

Περισσότερα Άρθρα

50.000 Ευρώ από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Ελληνική Κυβέρνηση για τους άστεγους

Η επίσημη ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Ως συμβολήν εις τον διεξαγόμενον αγώνα διά την καταπολέμησιν του μαστίζοντος την ανθρωπότητα θανατηφόρου ιού, το Οικουμενικόν Πατριαρχείον προσέφερεν εις μεν την Τουρκικήν Κυβέρνησιν το ποσόν των τριακοσίων χιλιάδων (αρ. 300.000-) Λ.Τ., εις δε την Ελληνικήν Κυβέρνησιν το ποσόν των πεντήκοντα χιλιάδων (αρ. 50.000-) Ευρώ, το τελευταίον τούτο προοριζόμενον […]

«Σαρώνει» η πανδημία στο κέντρο της Αθήνας – Αυτές είναι οι «κόκκινες» περιοχές

Η έκρηξη κρουσμάτων στην Αττική αποτυπώνεται πλέον και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία. Ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου περιοχές όπως Κηφισιά ή τα νότια προάστια είχαν κρούσματα, τώρα αυτό έχει μεταφερθεί στο κέντρο της Αθήνας. «Κόκκινες» περιοχές στην Αττική, καθώς συγκεντρώνουν τα περισσότερα κρούσματα θεωρούνται τα Πετράλωνα, η Κυψέλη, το Περιστέρι, τα Σεπόλια, η Πλατεία Αττικής, το […]