22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγνωστοι βίασαν και σκότωσαν 17χρονο κορίτσι και μετά έγδαραν το δέρμα του προσώπου του για να μην το αναγνωρίσει η αστυνομία

Ένα 17χρονο κορίτσι από τις Φιλιππίνες βρέθηκε νεκρό χθες το πρωί όταν άγνωστοι το βίασαν και αφαίρεσαν το δέρμα του προσώπου του για να μην το αναγνωρίσουν οι αστυνομικοί.

Η μαθήτρια Christine Silawan είχε πάει στην εκκλησία το απόγευμα της Κυριακής, αλλά όταν η μητέρα της Joan είδε ότι δεν επέστρεψε σπίτι της, ειδοποίησε την αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Σήμερα το πρωί η αστυνομία βρήκε την έφηβη σε άθλια κατάσταση, αφού οι δράστες αφαίρεσαν το δέρμα του προσώπου της και άφησαν μόνο τα δόντια, τα μαλλιά και τα μάτια της, κι έπειτα την παράτησαν γυμνή σε ένα απόμερο μέρος.

Οι ντόπιοι από την περιοχή είδαν το σώμα του κοριτσιού και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία κάλεσε με τη σειρά της τη μητέρα της Christine για ν’ αναγνωρίσει την κόρη της από τα ρούχα της.

Οι αξιωματικοί υποψιάζονται πως η έφηβη είχε βιαστεί και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Πιστεύουν, επίσης, ότι οι δολοφόνοι θα μπορούσαν να είναι μπλεγμένοι σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες ή πως αφαίρεσαν το πρόσωπο του κοριτσιού ως μέρος μιας σατανικής τελετουργίας.

“Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα,” είπε ο αρχηγός της αστυνομίας. “Δεν έχουμε δει ποτέ ξανά τόσο βίαιο έγκλημα.”

ΠΗΓΗ: piraeuspress.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ιταλία: Καρδιολόγος συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση 63 γυναικών

Καρδιολόγος ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο του Σοβεράτο, στην Καλαβρία, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 63 γυναικών. Σύμφωνα με την εισαγγελία του Καταντζάρο, ο συλληφθείς παρουσιαζόταν ως γυναικολόγος (έστω και αν είχε ειδίκευση στην καρδιολογία) και ευθύνεται για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ασθενών, μεταξύ των οποίων και μιας ανήλικης κοπέλας. Ουσιαστικά, εκμεταλλευόταν την ιατρική […]