13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άγρια επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Από επεισόδια συνοδεύτηκε ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας με το ΓΕΛ Ζαχάρως στο Στάδιο Πύργου.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές των δυο σχολείων, άλλοι ως ποδοσφαιριστές και άλλοι ως φίλαθλοι, ενεπλάκησαν μεταξύ τους με την συνδρομή διάφορων εξωσχολικών όπως λένε οι μαρτυρίες.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του παρευρισκόμενου, γιατρού αλλά και γνωστού φωτογράφου αθλητικών γεγονότων στην Ηλεία, Βαγγέλη Δημητρόπουλου, η οποία φιλοξενείται στο site «iliaoikonomia», το οποίο έγραψε για το γεγονός: «Η διοργάνωση, με γνώμονα χρόνων τόσων και τόσων επεισοδίων, ήθελε επισταμένη παρακολούθηση. Υπήρξαν υβριστικά συνθήματα, κροτίδες, αναπληρωματικοί που πηγαινοέρχονταν στην εξέδρα, χωρίς καν σύσταση-παρατήρηση! Ας το έκοβαν εκεί. Ας διακοπτόταν! Στο ημίχρονο υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση γυμναστή-προπονητή, με κάποιους φιλάθλους-μαθητές. Οσο περνούσε η ώρα, η ένταση του ματς, τα «γαλλικά» που ανταλάσσονταν, και στη συνέχεια το γκολ κι οι αποβολές, όπλισαν χέρια σε παραβατικές συμπεριφορές και πλέον, τίποτα και κανένας δεν μπορούσε να τα σταματήσει! Ο παρατηρητής αγώνα, αν διέκρινα σωστά κάποια στιγμή δέχτηκε υβριστική συμπεριφορά σε συστάσεις που έκανε στον πάγκο της μιας ομάδας».

Για την ιστορία, το 2ο Γ.Ε.Λ. Αμαλιάδας νίκησε με 1-0 στο παιχνίδι.

Περισσότερα Άρθρα

Προσκλητήριο του Οίακα στον κόσμο του

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Επιστροφή στις νίκες θέλει η ομάδα μας το Σάββατο κόντρα στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ και περιμένει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, να γεμίσει το γήπεδο για ακόμα έναν αγώνα. Το Σάββατο 23.11.19 στις 17.00 υποδεχόμαστε την […]

Εντός έδρας με την Δράμα ο Διομήδης στα Πλέι οφ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το πρωτάθλημα Handball Premier έως το φινάλε της σεζόν 2020-2021. Ο Διομήδης Άργους την 1η αγωνιστική των Πλέι οφ θα υποδεχθεί την Bianco Monte Δράμα. Handball Premier Βαθμολογία Πλέι οφ 1. ΑΕΚ 3 (66-54) 2. ΠΑΟΚ 3(50-49) 3. Bianco Monte Δράμα 1 (49-50) 4. Διομήδης Άργους 1 […]