18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άκουσαν ένα “κρακ” ενώ έκαναν σεξ – Έσπασε το πέος του κι εκείνη είναι σε σοκ

Το κάταγμα πέους δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο νομίζουμε. Και εκτός από αφόρητα οδυνηρή είναι και μία απίστευτα τραυματική εμπειρία, όπως πιστοποιεί ένα ζευγάρι που πλήρωσε ακριβά μια νύχτα ανεξέλεγκτου πάθους.

Οι ερωτικές περιπτύξεις του 48χρονου Sean Marsden και της 36χρονης συντρόφου του Louise Gray στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου διακόπηκαν απότομα όταν το ζευγάρι άκουσε ένα περίεργο και ασυνήθιστο “κρακ”. Εκείνος πετάχτηκε έντρομος σφαδάζοντας από τους πόνους, δεν είχε ξανανιώσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή του. Εκείνη δεν πίστευε στα μάτια της βλέποντας το μόριο του συντρόφου να μοιάζει σαν να είναι σπασμένο στα δύο. Μία λάθος κίνηση στο κρεβάτι, τους είχε μόλις στοιχίσει ένα… κάταγμα πέους.

Μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο η κατάσταση ήταν χειρότερη. Από την αιμορραγία, το μόριο του Sean είχε πρηστεί σε μέγεθος κρασιού μπουκαλιού, ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε σκιστεί και η ουρήθρα του. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, να του δέσουν το μόριο και να τοποθετήσουν ειδικό νάρθηκα και να πάρει βαριά παυσίπονα..

Μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του, αν και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει ενώ πονούσε ακόμη αφόρητα.

Οι οδηγίες των γιατρών ήταν σαφείς: Όχι σεξ πριν περάσει τουλάχιστον ενάμιση μήνας. Ωστόσο, το ζευγάρι παράκουσε τις εντολές των γιατρών αφού η αποχή από το σεξ κράτησε μόνο δύο εβδομάδες. Οι στήσεις του Sean είχαν επιστρέψει, πράγμα που ο ίδιος θεώρησε καλό και ενδεικτικό ότι μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Εκείνος, μιλώντας στην Sun δήλωσε ότι ένιωθε μεν εξαιρετικά αγχωμένος στην ιδέα ότι η σεξουαλική του ζωή μπορεί να έχει καταστραφεί οριστικά, ιδιαίτερα αφού το ζευγάρι είχε τουλάχιστον δύο ερωτικές συνευρέσεις καθημερινά, ωστόσο η σκέψη να ξανακάνει σεξ του προκαλούσε ναυτία. Τουλάχιστον τέλος καλό, όλα καλά…

Τώρα τα δύσκολα τα αντιμετωπίζει η Louise, που αποκαλύπτει ότι αισθάνεται ένοχη και νιώθει πλέον φοβία: “Ένιωσα υπεύθυνη. Πονούσε τόσο πολύ και ήταν φριχτό να το βλέπεις” δηλώνει στη Sun.

Και μπορεί έκτοτε να έχουν κάνει δύο φορές έρωτα, το ζευγάρι φιλοδοξεί όμως να ανακτήσει τους ρυθμούς του. Το μόνο μέλημα του Sean τώρα είναι να μην έχει επηρεαστεί η γονιμότητά του.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Λεχαινά: Νεκρός 35χρονος εργάτης που χτυπήθηκε από κεραυνό

Ένας 35χρονος αλλοδαπός εργάτης από το Μπαγκλαντές έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες από κεραυνό, στην περιοχή της Μυρσίνης. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 35χρονος διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνής του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των […]

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Τμήμα Ηθών». Ο Βασίλης Σπυρόπουλος, παιδικός φίλος του ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του, την οποία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Η θλιβερή είδηση του θανάτου έγινε γνωστή […]