19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έμπρακτη αλληλεγγύη από τον Δήμο Επιδαύρου στο ’’Σπίτι του Ηθοποιού’’


Συμπαραστεκόμαστε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ανταποδίδουμε συμβολικά, οφέλη που αποκόμισε η τοπική μας κοινωνία από την παρουσία των ηθοποιών στην Επίδαυρο τις τελευταίες δεκαετίες.
Σ αυτή την συγκυρία προβάλλουμε την ανθρώπινή μας πλευρά γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες παγκοσμίως που μόνο με την αλληλεγγύη στην πράξη μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, με την αλληλεγγύη στους πρωταγωνιστές της πολιτιστικής και κατ’ επέκταση τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Όσοι έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να φέρετε τοπικά προϊόντα παραγωγής σας, μέχρι την Κυριακή 10 Μαϊου,(ελαιόλαδο-μέλι-ζυμαρικά-γλυκά κουταλιού-εσπεριδοειδή-προϊόντα άρτου)-όχι ευπαθή προϊόντα-στους χώρους του Δημαρχείου στο Λυγουριό και πρώην Δημαρχείου στην Αρχ. Επίδαυρο και σε επικοινωνία με την αντιδήμαρχο Σμυρλή Ευαγγελία στο τηλ 6934200130 για την παραλαβή τους.
Είμαστε βέβαιοι για την απλόχερη προσφορά από πολλούς παραγωγούς και σας ευχαριστούμε εγκάρδια εκ των προτέρων για την σύμπραξή σας με αυτή την πρωτοβουλία.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου
Αναστάσιος Χρόνης

Περισσότερα Άρθρα

Μεσσηνία: Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση του ζευγαριού από τις ΗΠΑ

Μυστήριο συνεχίζει να επικρατεί με την εξαφάνιση ενός ζευγαριού Αμερικανών, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τις 23 Ιανουαρίου από την περιοχή της Μεθώνης της Μεσσηνίας, όπου ζούσαν μόνιμα. Μόλις χθες (9/2) τα συγγενικά τους πρόσωπα ειδοποιήσαν τις αρχές για την εξαφάνισή τους και αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τους. Να σημειωθεί ότι […]

Τεθωρακισμένα του στρατού ενισχύουν τις αστυνομικές δυνάμεις στις Καστανιές

  Τεθωρακισμένα οχήματα του ελληνικού στρατού ενισχύουν τις δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται στις Καστανιές Έβρου, έπειτα κι από το άνοιγμα των συνόρων από την Τουρκία. Σύμφωνα με το evros-news, τα οχήματα μπορούν να εκτοξεύσουν δακρυγόνα για την αποτροπή εισβολής από άτομα που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά. Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις […]