17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έτοιμη η “Στέγη των γερόντων” στο Κρανίδι


Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του Ιδρύματος ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Χρ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Αυτό δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσει το Γηροκομείο στο Κρανίδι και να δεχθεί τους έχοντες ανάγκη από φροντίδα της τρίτης ηλικίας.

Σχεδιασμένο συμφωνα με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές από τον Αρχιτέκτονα και Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή αποτελεί ένα στολίδι όχι μόνο για την Ερμιονίδα, αλλά και πέραν των ορίων της Πελοποννήσου.

«Αυτό το Γηροκομείο με τον καλύτερο Ευρωπαϊκό και σύγχρονο σχεδιασμό λαμβάνει υπ´ όψιν τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και θα τους προσφέρει φροντίδα και χαρά. Αυτό ήταν το όνειρο μου» όπως ανέφερε η αείμνηστη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ στην τελετή θεμελίωσης.

Πλήρως εξοπλισμένα τα δωμάτια και με έπιπλα των δύο αδελφών δωρητών δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς και φιλοξενίας, καθώς οι ηλικιωμένοι έχουν ζήσει με έπιπλα αυτής της εποχής.


Ολοκληρώθηκε με την φροντίδα του εξουσιοδοτημένου φίλου τους και συμπατριώτη μας κου Κώστα Ταρούση με απόλυτη συνεργασία με τον Αρχιτέκτονα και Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή.

Το Ίδρυμα θα εγκαινιάσει σύντομα το Γηροκομείο και θα δεχθεί τους συμπατριώτες μας.

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

 

Περισσότερα Άρθρα

3η Συνάντηση Σχολής Γονέων, σήμερα στο ξενοδοχείο “Αμαλία” στο Ναύπλιο

Σας ενημερώνουμε ότι με τη μέριμνα και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και […]

Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου

Το πρώτο διαδικτυακό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου είναι γεγονός και πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιανουαρίου. Σκοπός των αγώνων είναι η επαφή των αθλητών με το άθλημα και να τους δοθεί η δυνατότητα έστω και διαδικτυακά να κάνουν παρουσίαση τη σκιαμαχία τους έως ότου η πολιτεία να επιτρέψει τις προπονήσεις […]