17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έφθασαν οι πρώτοι Έλληνες πολίτες από την Αγγλία

Έφθασαν στο Ελ. Βενιζέλος οι πρώτοι Έλληνες από το Λονδίνο στο πλαίσιο επαναπατρισμού τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί τρεις πτήσεις με συνολικά 400 Έλληνες από το Λονδίνο. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στο αεροδρόμιο και κάνει θερμομέτρηση σε όλους τους επιβάτες, λαμβάνοντας δείγματα ώστε να ελεγχθούν όλοι για κορωνοϊό.

Οι επιβάτες θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα κατ οίκον και θα εφαρμοστεί ο αυστηρός έλεγχος για την τήρηση του περιορισμού τους στο σπίτι.

Από σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο θα καταφθάνουν συνεχώς με πλοία και αεροπλάνα Έλληνες από το εξωτερικό.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ανδρέας Πουλάς στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO 2022»

Ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς μαζί με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη παραβρέθηκαν  στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO 2022». Κατά τον χαιρετισμό του ο Ανδρέας Πουλάς  μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτή η μεγάλη έκθεση μας γεμίζει αισιοδοξία, στέλνει ένα μήνυμα ότι παρά τις αντιξοότητες που βιώνουμε, η Ελλάδα […]

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων

Τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις. Για το 2019 θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και θα κρατήσουν μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. Πολλοί καταναλωτές περιμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.