17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ήρθαν τα Χριστούγεννα… στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη

Η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους – Μυκηνών, που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ., διοργανώνει θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά, με τίτλο «Ήρθαν τα Χριστούγεννα».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο της Παιδικής – Νεανικής Βιβλιοθήκης.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και φέτος, με πολλές εκπλήξεις και βιωματικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, παιχνίδια, τραγούδια και ποικίλες κατασκευές, μέσα σε κλίμα χαρούμενο και γιορτινό!

Εμψύχωση: Μαριλένα Καλογεράκη (Νηπιαγωγός- Θεατροπαιδαγωγός)

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης : 2751069484. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα Άρθρα

ΟΕΒΕ Άργους: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 9 Νοεμβρίου 2022 στην πλατεία Αγίου Πέτρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η ραγδαία αύξηση των τιμών ενέργειας, σε συνδυασμό με τη συσσώρευση υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο μεγάλο αριθμό μικρών, πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών. Το φαινόμενο της καλπάζουσας ακρίβειας, και του πληθωρισμού μειώνει δραματικά τα εισοδήματα και κατ’ επέκταση την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών! Τα μέτρα που […]

Εξαιρετικά θερμές συνθήκες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στη χώρα

Εξαιρετικά θερμές συνθήκες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στη χώρα, με το θερμόμετρο να αναμένεται να ξεπεράσει κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια τμήματα το Σαββατοκύριακο 16-17/05. Τέτοιες θερμοκρασίες θα αποτελέσουν ρεκόρ για τις τελευταίες τουλάχιστον δεκαετίες. Από τον πίνακα που ακολουθεί και συνοψίζει τις υψηλότερες μέγιστες που έχουν καταγραφεί σε […]