17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Αγκαλιά” του Αργολίδος Νεκτάριου στους πρόσφυγες και μετανάστες στο Λυγουριό

Τα ξενοδοχεία στο Λυγουριό στα οποία φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας επισκέφθηκε τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Λυγουριό (βίντεο)

Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε και τα δυο ξενοδοχεία στα οποία συνολικά φιλοξενούνται 55 άνθρωποι από το Αφγανιστάν μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά. Ο Μητροπολίτης τους καλωσόρισε, προσέφερε γλυκά σε όλους, μίλησε μαζί τους με διερμηνέα και ζήτησε να τον ενημερώσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.

Ο κ.Νεκτάριος εξήγησε πως η επίσκεψη του αυτή έχει σκοπό και μόνο την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους αυτούς και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί του για οτιδήποτε έχουν ανάγκη. Οι πρόσφυγες ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδας για το ενδιαφέρον του και την επίσκεψη του και διαβεβαίωσαν πως θα βρίσκονται σε επαφή για ότι πρόβλημα παρουσιασθεί.

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Λάμπρου: Επανήλθαμε αδικαιολόγητα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας δια περιφοράς

Κυρία Πρόεδρε του Δ.Σ., χωρίς καμία δικαιολογία που σχετίζεται με την υγειονομική κρίση επανήλθατε να μας προσκαλείτε σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δια αλληλογραφίας και δια περιφοράς. Φορτώνετε στον κορονοϊό (covid-19) τακτικισμούς και σκοπιμότητες να μη λειτουργήσει κανονικά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας. Ανεξάρτητα αν τα θέματα είναι αρκετά σοβαρά ή έχουν διαδικαστική χροιά, […]

Θάνατος αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων εν ώρα υπηρεσίας

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο ανθυπασπιστής Κ.Μ. των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Αττικής, ενώ εκτελούσε υπηρεσία εντός στρατοπέδου. Ήταν άγαμος, 46 ετών και εντοπίστηκε στο γραφείο του χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και διακομίσθηκε στο […]