23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Τραγωδία στη λίμνη Στράτου – Εντοπίστηκε το όχημα με το πτώμα της 35χρονης

Λίγο μετά τις 9:00 την Τετάρτη ξεκίνησαν οι έρευνες όπως είχαν προγραμματιστεί από χθες, Τρίτη, στην τεχνητή λίμνη Στράτου (πλευρά Σπολάιτας) για την ανέλκυση-ανάσυρση του Ι.Χ επιβατικού αυτοκινήτου που εντοπίστηκε εντός της λίμνης.

To πτώμα 35χρονης που εντοπίστηκε εντός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για την νεκροψία-νεκροτομή με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου να ενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Διοικητής της Π.Π. Διοίκησης Δ. Ελλάδος Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος , ο Διοικητής των Π.Υ. Ν. Αιτ/νίας Χριστόφορος Μπόκας, ο Διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης και ο Διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

Δύτες της 6ης ΕΜΑΚ εντόπισαν το αυτοκίνητο σε βάθος 15-17 μέτρων.

Πηγή: agrinioreport.com

Περισσότερα Άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Π.Ε.Σ. στο Αίγιο για την ελαιοκαλλιέργεια με τη συμμετοχή και του Παραρτήματος Πελοποννήσου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.) και υπό την αιγίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα με θέμα «Προβλήματα και Προοπτικές ανάπτυξης της Ελαιοκαλλιέργειας στην Αχαΐα». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/01/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε.Σ. στο Αίγιο με την παρουσία περισσότερων από 250 […]

ΣΥΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»: Δεύτερη συνάντηση σήμερα, της Ομάδας Διακοπής Καπνίσματος

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του (Γούναρη 47-Αργος) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας Διακοπής Καπνίσματος με υπεύθυνη συντονίστρια την κ. Εμμανουέλα Κούρου (Ψυχολόγο MSc-Ψυχοθεραπεύτρια). Να τονίσουμε εδώ, ότι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν […]