17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αγωνία για 27χρονη στην Ηλεία που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννα

 

Μία 27χρονη κοπέλα από το Βαρθολομιό Ηλείας λίγο μετά τη γέννα βρέθηκε στην εντατική και σύμφωνα με την ΕΡΤ παραμένει εγκεφαλικά νεκρή.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι η κοπέλα έφερε στον κόσμο στις 18 Μαΐου ένα υγιέστατο αγοράκι και λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε στην εντατική όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Αρχικά ο γιατρός, φέρεται να ενημέρωσε την οικογένεια πως η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, αλλά στη συνέχεια εισήχθη διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

 Η 27χρονη σύμφωνα με τους οικείους της και την δικηγόρο τους, Γιάννα Παναγοπούλου, είναι εγκεφαλική νεκρή με τους δικούς της ανθρώπους να περιμένουν ένα θαύμα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Καλογήρου, ο κακός του ελληνικού κινηματογράφου

Σαν σήμερα στις 27 Ιουνίου 2009 έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Σπύρος Καλογήρου, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του κακού στη μεγάλη οθόνη. Σήμα κατατεθέν του: η χαρακτηριστική, τρεμάμενη φωνή του και το άγριο παρουσιαστικό του. Βέρος Αθηναίος, ο Σπύρος Καλογήρου γεννήθηκε στην Κυψέλη στις 3 Νοεμβρίου του […]

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων / Ράμπα ΑμΕΑ: Πρόσβαση στη θάλασσα για όλους για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η τοποθέτηση του ειδικού μηχανισμού πρόσβασης ΑμΕΑ στη θάλασσα, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην παραλία της Νεράιδας Λουτρακίου. Πρόκειται για μια μη μόνιμη, ενεργειακά αυτόνομη εγκατάσταση που δίνει τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στην θάλασσα. Ο μηχανισμός “Seatrac” αποτελείται από ράγες σταθερής […]