12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αγώνες με jet ski στο Ναύπλιο

Ο Πανελλήνιος Όμιλος jet sport  διοργανώνει ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα, για πέντε ολόκληρες ημέρες αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό, με jet ski  από 3 έως 8 Ιουνίου 2019.

Πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.

Η διεθνούς εμβέλειας αθλητική αυτή διοργάνωση, ξεκίνησε από και  την Αίγινα (Αγία Μαρίνα) και  υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται, για την ασφάλεια των πληρωμάτων, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ,Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και  Ναυαγοσωστών και την Ε.Μ.Υ.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθησαν τρία άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν, χθες (21.6.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 26 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (20.6.2021), μαζί με 22χρονο ημεδαπό αφαίρεσαν από αντλιοστάσιο σιδερένιους σωλήνες, που στη συνέχεια τους πώλησαν έναντι χρηματικού ποσού σε ιδιοκτήτη επιχείρησης, ο οποίος εντοπίστηκε και […]

Δωρεάν rapid test στην Αργολίδα από 23 έως και 29/1

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 23/01/23 ΕΩΣ 29/01/23 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]