20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αιμοδοσία σε Αργος και Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο

Αιμοδοσία διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας από κοινού με το Χαμόγελο του Παιδιού -και σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αργους.

Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα γίνει, στο Αργος το ερχόμενο Σάββατο 4 του μήνα από τις 9.30 το πρωί ως τις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Αγίου Πέτρου και στο Ναύπλιο την Κυριακή 5 Ιουλίου, τις ίδιες ώρες, απέναντι από την πλατεία Φιλελλήνων.

Η εν λόγω δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και υλοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», και με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Αργους.

Στον χώρο των αιμοδοσιών θα βρίσκεται ο «Οδυσσέας», το πρώτο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν αίμα έχουν τη δυνατότητα -προκειμένου να αποφευχθεί o συνωστισμός- να προγραμματίσουν ραντεβού, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6909 591247.

Περισσότερα Άρθρα

Αυστραλία: Οι καταιγίδες έσβησαν αρκετές πυρκαγιές -Μαίνονται ακόμη 75

Οι καταιγίδες, που ξέσπασαν χθες Παρασκευή έσβησαν τις περισσότερες από τις πυρκαγιές που μαίνονταν στο ανατολικό τμήμα της Αυστραλίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές, επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξακολουθούν να μαίνονται άλλες φωτιές στο νότιο και το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Σήμερα εξακολουθούσαν να μαίνονται 75 πυρκαγιές έναντι 100 πριν από μερικές ημέρες, διευκρίνισε η πυροσβεστική υπηρεσία […]

Η Ρωσία ανακαλεί τον πρεσβευτή της στις ΗΠΑ μετά την επίθεση Μπάιντεν

H Μόσχα κάλεσε σήμερα τον πρεσβευτή της στην Ουάσιγκτον, να επιστρέψει στη Ρωσία, προκειμένου να υπάρξουν διαβουλεύσεις σχετικά με την πορεία των διμερών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Σύμφωνα με τη Μόσχα, στόχος της ενέργειας αυτής είναι να αποτραπεί μη αναστρέψιμη κλιμάκωση στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις. Η ανάκληση του πρέσβη είναι πρωτοφανές γεγονός, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού […]