20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αιτήσεις στο Ναύπλιο για χορήγηση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου στα καταστήματα εστίασης

Ο Δήμος Ναυπλιέων καλεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως υποβάλλουν αίτηση για την χορήγηση ατελώς επιπλέον τετραγωνικών μέτρων χρήσης κοινόχρηστου χώρου, όπου αυτό προβλέπεται κατά περίπτωση.

Στις αιτήσεις θα πρέπει να αναφέρονται τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα, καθώς και η θέση όπου προτείνεται να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα, και θα υποβάλλονται στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Αντιδήμαρχος
Αλέξανδρος Λυκομήτρος

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρέα Πουλά για τον θάνατο του Ευθύμιου Λεωνίδα

Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απώλεια του φίλου και συναδέλφου Ευθύμιου Λεωνίδα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος του, την άρτια επιστημονική και ιατρική του κατάρτιση και την πολυετή προσφορά του στο Νοσοκομείο του Άργους.

«Ο πολιτικός Κοραής»: Διάλεξη του Καθηγητή Περικλή Σ. Βαλλιάνου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (ΚΕΣ) πραγματοποιούν εκδήλωση με τίτλο «Ο πολιτικός Κοραής» αφιερωμένη στα 275 χρόνια από τη γέννηση και τα 190 χρόνια από τον θάνατο του Αδαμάντιου Κοραή. Ομιλητής θα είναι ο κ. Περικλής Σ. Βαλλιάνος, Καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του […]