17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ακύρωση χορού Ερμή Κιβερίου – Δήλωση προέδρου κ. Νταβέλου

 

Αγαπητοί φίλοι,

Σε μια ώριμη κοινωνία που οι αποφάσεις λαμβάνονται από υπεύθυνους ανθρώπους, νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Υγείας για την εφαρμογή αυστηρών μέτρων περιορισμού της μετάδοσης ενός δυνητικού κινδύνου για τη δημόσια υγεία, όπως είναι ο κορωνοϊός, θα πρέπει να εφαρμόζονται ακόμα και από συλλόγους ή φορείς που τυπικά δεν δεσμεύονται απόλυτα από αυτές. Η προάσπιση της δημόσιας υγείας είναι η πρώτη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, ο Ερμής Κιβερίου ανακοινώνει ότι ο αποκριάτικος χορός μας, προγραμματισμένος για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ακυρώνεται.
Ευχαριστούμε πολλοί όλους τους χορηγούς και τους φίλους της ομάδας για την αγάπη τους, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να διασκεδάσουμε υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Για το ΔΣ

Αθανάσιος Νταβέλος
Ιατρός
Πρόεδρος Ερμή Κιβερίου

Περισσότερα Άρθρα

Σοκ: Νεκρό 15χρονο κορίτσι από κορονοϊό στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η είδηση πως ένα κορίτσι μόλις 15 ετών υπέκυψε εξαιτίας της Covid-19. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Ο θάνατος του κοριτσιού από της Φιλιππίνες έγινε γνωστός την Κυριακή (04.04.2021). Είχε μεταφερθεί στο Παίδων Αγία Σοφία πριν από μερικές […]