19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Αλλάζει ο Άνθρωπος;»!

Οι Εκδόσεις Αρμός και η Ι. Μητρόπολη Αργολίδος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ψυχιάτρου – ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καραγιάννη: «Αλλάζει ο Άνθρωπος;»!

-Το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 11:30-13:00 στο Κέντρο Νεότητος στο Άργος (Νικηταρά και Μακαρίου έναντι ΟΤΕ).

-Το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο (Βασιλέως Κωνσταντίνου 33 & Ναυαρίνου 2, Ναύπλιο).

Ο Δημήτρης Καραγιάννης θα συζητήσει με την Βίκυ Φλέσσα και με το κοινό. Χαιρετίζει ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερα Άρθρα

Είπαμε ότι η Δημοκρατία συγχωρεί, αλλά… αυτό παραπάει

Του Νίκου Φυλάγγελου Δεν έχει ειπωθεί τυχαία ότι, η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα με τα… μικρότερα ελαττώματα. Το πολίτευμα που συνδέθηκε με τη φυσική πρόοδο της ανθρωπότητας, και επιτρέπει στις κοινωνίες να πορεύονται σε συνθήκες συνειδησιακής ισότητας, δοκίμασε τα όριά του, στην πόλη που το γέννησε. Στους δρόμους της Αθήνας, ο δειλός κακοποιός που… ντύθηκε […]

Ανοίγει η εστίαση με τραπεζάκια έξω και αποστάσεις

Πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και ο κόσμος έχει ήδη κάνει τηλεφωνικές κρατήσεις για να βρει τραπέζι και να πιει καθήμενος τον πρώτο του καφέ, έξι μήνες μετά την καραντίνα. Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν διαθέσιμα τραπέζια ούτε για την επόμενη εβδομάδα αφού τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μόνο σε εξωτερικούς χώρους και η παρέα […]