15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανέστειλαν την αποχή τους οι διαιτητές

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ελληνική καθημερινότητα, αφού οι διαιτητές πείστηκαν να άρουν την απόφασή τους για αποχή και οι ομάδες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους με αγώνες στο κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Οι ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου στη φάση των  “16” έχουν “κλειδώσει” και μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω. Ωστόσο, σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το πρόγραμμα.

Πρόθεση της Λίγκας είναι να διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 12 – 13 και τη Δευτέρα 14 η 15η αγωνιστική, εκεί δηλαδή που σταμάτησε η Super League μετά την επίθεση που δέχθηκε στη Λάρισα ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος

17:00 Εργοτέλης – ΟΦΗ

17:00 Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ

19:00 Ξάνθη – Ολυμπιακός

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος

17:15 ΑΕΛ – Αστέρας

19:30 Κισσαμικός – ΑΕΚ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

19:30 Λαμία-Παναθηναϊκός

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ -Λεβαδειακός

Ξάνθη – Άρης

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ – Ατρόμητος

Ολυμπιακός – ΑΕΛ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης

*Τη Δευτέρα (7/1) εκδικάζεται η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Λίγκας για τη διεξαγωγή της αναβληθείσας (λόγω του ξυλοδαρμού του Τζήλου και της αποχής των διαιτητών) 15ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου, σε ημερομηνία δηλαδή που είχε οριστεί ήδη η 16η αγωνιστική.

Περισσότερα Άρθρα

Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου: Κοντά στα παιδιά που δίνουν την μάχη με τον καρκίνο

Η 15η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα ιδιαίτερη. Είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Είναι η ημέρα αφιερωμένη στους μαχητές της ζωής, σε εκείνα τα παιδιά και στις οικογένειές τους που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους. Ως κοινωνία οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Με αισιοδοξία, αγάπη και ελπίδα. Στη δύσκολη περιπέτειά […]

‘Εχασε ο Διομήδης από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Βεργίνα TV νίκησε στην Νέα Κίο τον Διομήδη με 31-20 στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Handball Premier. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ παραμένει στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς υπερτερώντας της ΑΕΚ στην ισοβαθμία, ενώ ο Διομήδης είναι έκτος με 11 βαθμούς, μαζί με την Πυλαία. Οι γηπεδούχοι […]